ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕМ...

7 модни дизайнера, за които всички са чували, но никой не е виждал как изглеждат!

Колекциите на известните модни къщи се създават от истински гении на модата. Обаче, не всички те са публични личности, по подобие на Карл Лагефелд или Виктория Бекъм. Много от дизайнерите и моделиерите, чиито имена срещаме из лъскавите бутици са съвършено непознати на външен вид за широката общественост. Нека видим как изглеждат тези, чиито облекла са блян за всяка настояща и бъдеща модна икона.

 

Марк Джейкъбс (59 години)

1

Той е известен американски дизайнер, чийто път в модата започва от продавач в бутик на Charivari. Днес неговите облекла се носят в цял свят,  в това число и от първата дама на Америка- Мелания Тръмп.

.

Майкъл Корс (55 години)

2

Друг известен американски дизайнер  е Майкъл Корс. Той създава не само зашеметяващи колекции облекла, но е и автор на популярни сред всички аксесоари. Чантите с марка Michael Kors са задължителен атрибут за всяка уважаваща се “кифла”.

Томи Хилфигер (67 години)

3

Облеклото му е  популярно сред ценителите на стила casual, но малцина знаят, че  компанията , в която днес се трудят над 5000 души  е била основана от амбициозния американец в далечната 1992-ра.

Келвин Клайн (76 години)

4

Той създава компанията  Calvin Klein  на 26 годишна възраст. Първоначално марката е специализирана само за мъжко облекло, но в последствие пуска на пазара и дамски и дори детски колекции.

 Пиер Карден (96 години)

5

Някога той работи в ателието на Кристиян Диор, а впоследствие основава собствена модна къща. Считан е за един от основните създатели на стила ” унисекс”.

Кристиан Лубутен (56 години)

6

За обувките с червена подметка на тази фирма мечтае всяка жена-та те са считани  за идеални. Те са женствени, изпипани и подхождат на абсолютно всяка дреха.

Джими Чу (70 години)

7

 Още един вълшебник който създава идеални сандали. Родом от Малайзия. Обучението в Техническия колеж в Лондон и работата в дизайнерска къща му помагат да измисля дизайна на своите неповторими обувки, който го прославя  из целия свят.

Как мислите, защо тези, чиито модни решения изпълват  елитните бутици и мечтите на фешън маниаците са предпочели да останат извън светлините на прожекторите?

Вижте още...

Загубили сте ключа си? Как да действате и защо да се доверите на авариен ключар

radi

ИНДИЙСКОТО САРИ- ИСТОРИЯ НА ВЪЗНИКВАНЕТО МУ

admin

Сънищата разкриват психичните ни разстройства

admin