ГЕЙША

ПЕДЕРАСТИ НАЛИТАТ НА БОЙ НА ГЕЙ-ПАРАДА!

По време на ” мирното” шествие за любов, толерантност, права и  равно третиране станах жертва на твърде агресивни за добрите нрави опити да бъдат ограничени правата ми на журналист и гражданин, не само да отразявам обществени мероприятия, провеждани на открито, но и да се движа свободно по улиците на града, в който живея. На  ” София Прайд 2015″ бях в гръб нападната от лесбийка, която иска да има правото да си има парад и да я пази многомилионна полиция, за да не и набият канчето скинари и националисти, но някак не приема, че аз, в качеството си на хетеро гражданин, също бих искала да имам правата да не ме дерат, блъскат и  притискат разбеснели се лесбоси из улиците на София.

 

За едни сватба, за други брадва-това е логиката на  хомосексуалистите, като разбирай гей-бракът е за тях!
Няма да стане обаче, мили педерасти вие да имате права, а да ми скачате да ограничавате моите.
С този   недопустим акт на вандалщина и слободия вие доказахте, че на вас пръст не бива да ви се дава, защото ще отхапете не само ръката, която ви подава, но и главата!
Абсолютно никакви прерогативи, преимущества и  дозволения не бива да се  допускат в правната сфера на тези сексуални малцинства, защото те  се доказаха, като неспособни да функционират наравно с другите граждани.
Единствено фактът, че тази общност все още е в  позицията си на малцинство ни е опазило от това да не ни  свият, наврат в най-тъмния ъгъл и дори сигурно изобщо да ни запретят от съществуване, защото за разлика от нас те си пазят територията  крайно настървено. Те няма да се посвенят да ни изтласкат от улиците на града ни, няма да се притеснят да позлват полицията, за да им разчисти терена от лица, които не искат да виждат и  разбира се никога няма да ни позволят да си правим паради на хетеросексуализма!
Хората, които реват за равенство не желаят да бъдат равни. Те желаят да доминират. Те не желаят да имат равни права- те желаят да имат повече права, за да могат да подтискат, да се налагат, да нахалстват!
Гледайте и се учете и попивайте хубаво как се отвоюва територия!
Толерантност ли?! Права ли?!

Ако не искате да ви  стъпчат, премажат и  унищожат борете се със всички сили и средства всяко малцинство да не смее да надига ни глава, ни дори нос над класическата, традиционна общественост. Защото докато ние  точим сълзи и сополи по погубенfто равенство на педалите, те точат зъби и нокти да ни седнат на главата и танцуват там  педерастските си танци! И няма да са толерантни, както виждате!
Така че, дами и господа бранете си територията! И не допускайте някой да се има за повече от вас! равните права са записани в Конституцията и  законите на страната- всяко искане над това е обикновено нахалство, което трябва не просто да бъде пренебрегвано, а грубо премазвано в зародиш!
И догодина никакъв Гей Прайд- да се гордеят по домовете си!
PS: Останалата, не толкова емоционална част от напълно безсмисленото мероприятие очаквайте скоро в ” Скръбни вести”.

 

Вижте още...

ПАРИ И ЦИРК ОТ ЧУЖДОТО НЕЩАСТИЕ!

admin

Месечков духа на дрегера на Катаджия от прованса!

admin

Открит е катаджията на Месечков!

admin