МЕЖДУНАРОДНО ПОЛОЖЕНИЕ

САНКЦИИТЕ ВЪРХУ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ!

В Русия вече се предлага тоалетна хартия с разпечатан върху нея пълен текст на санкцииите на Запада срещу Руската Федерация.
Три пакета с по 12 рула във всеки са били изпратени в САЩ, германия и Великобритания!
В Омск са започнали производстовто на тоалетна хартияс текста на санкциите, които са въведени от страните членки на ЕС и САЩ по отношение на Русия.
Инициатора на поректа Кирил Колясин разказва, че идеята се е родила още миналата година, когато бяха въведени първите санкции, но едва сега е успял да я реализира на пракитка. Когато станало известно, че западните държави удължават срока на ембаргото върху някои пордукти организаторите на инициативата поръчали първите хиляда рула от екстравагантната, тоалетна хартия. Вече са факт и първите поръчки.
Без да крият, че това е комерсиален проект, създателите му подчертават, че въпреки всичко един от основните му аспекти, това е външнополитическата опдкрепа на политиката на руското правителство и изразява позицията на руската общественост по тази щекотлива тема!
– Разбира се, че хартията може да се използва по предназначение! Въпреки че, купувайки я на такава стойност ( две 19-метрови рула се продават за 990 рубли!) хората едва ли биха правили с нея точно това.-откровеничи Кирил-Преди всичко я позиционираме, като сувенир.-допълва още авторът на оригиналният продукт.

Вижте още...

Германци благодарят за победата над хитлеризма!

admin

“Сплашване” или на прага на война?

admin

Опълченец бе изгорен жив от бойци от полка ” Азов”

admin