Без категория

Как да украсим с картини?

Как да декорираме с картини е нещо просто, което след като овладеем, се превръща в задача, която ще ни позволи да направим всяка стая в къщата да изглежда по-добре. Разбира се, винаги ще бъде важно да изберете добре размера на всяка рамка.

Големи или средни рамки

Някои съвети, които трябва да имате предвид, са например големите картини да се поставят предимно в празни пространства или да са много големи, по този начин ще изглеждат по-добре и няма да остане твърде много място в околната среда.

Що  се отнася до средните картини , препоръчително е да имат добро осветление и да са на не по-малко от 1,5 метра от земята. Необходимата височина, така че картината, именно поради размера си, да постигне по-голямо присъствие и да изглежда по-красиво.

За тези, които обичат да окачват няколко картини на една и съща стена, препоръчително е техните размери да са разпръснати и най-голямата да е разположена в центъра на стената, а останалите около нея, по този начин визуалните тежести няма да бъдат непропорционални .

Украсете с модерни картини

Модерните картини са чудесен вариант и всъщност те се налагат за актуалните декоративни стилове като минимализма.

Сред многото модерни картини, които се намират в специализирани магазини или магазини за декорация, трябва да говорим за модели на картини, които имат например някаква абстрактна рисунка.

Това са картини, които също са представени в много неутрални цветове, с почти никакъв тон, който да се откроява над останалите, или такива, които са в различни нюанси, сред които преобладават линиите и формите.

Също така сред декорацията с модерни картини можем да намерим такива, които са резултат от оригинални и почти уникални дизайни. От друга страна, ретро картини, които са вдъхновени от времена от миналото и по този начин можем да заложим на такива, които имат литографии на известни картини или, които имитират тези на велики художници .

Снимки като пейзажи например и които можете да закупите в малък или среден размер и дори да поставите две или три заедно.

Ако харесвате натюрморти те са идеални за всяка стая в къщата, както и в кухнята.

Снимките, които имат фрази, също са тенденция. Те са идеални за стаи като спални, и почти винаги са с вдъхновяващи послания или с послания за любов.

Що се отнася до размерите на картините с фрази, които можем да купим, трябва да кажем, че тези със среден размер и тези с малки размери изглеждат тенденция и можете да ги окачите в спалнята, в кухнята и дори в банята.

Вижте още...

Съвети за здравословно хранене с ограничен бюджет

radi

Чаршафи с бамбук

radi

Как да регистрираме фирма: Изисквания и документи

radi