МЕЖДУНАРОДНО ПОЛОЖЕНИЕ

РАЗВРАТ НА ПЕДАЛИ!

Докато у нас все още се възмущаваме от провеждането на Гей Парад в столицата, то сърцето на Европа е набраздено от къде по-разпусната проява. Гола, колоездачна обиколка на Лондон е ежегодна традиция под прозорците на Нейно Величество… Възкачени върху седалките на велосипедите си голи, престарели хора обикалят необезпокоявани улиците на английската столица, стряскайки туристи с неугледните си тела.
ГОЛИ КОЛЕЛО
По традиция, каквот тенденция се забелязва и из нудистските плажове по света и у нас да се разголват публично имат афинитет основно хора на преклонна възраст и с тела, предизвикващи отвращение. Това, може и да убива еротичният, сексуалени и порно подтекст на проявата, но определено не възпитава добрия вкус, от който аспект и да подходиш към тази проблематика…
важно е да познаваме традициите на новите сисъюзници, т.к, както практиката показва те стремглаво се намърдват и в нашето ежедневие. Така че, докато днес се вайкаме как да спрем шествието на прЕстарели травестити и пъпчиви гейчета по жълтите павета, твърде вероятно е утре да сме изправени пред необходимостта да възставаме срещу мераците на ексхибиционистите да веят полови органи възкачени върху колелета!

Вижте още...

Една Барби на 64, която си отгледа президент

admin

Военното примирие в Украйна- все по-голям мираж

admin

ГЪРЦИЯ КАЗА “НЕ”! ПЪРВИ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ДАННИ!

admin