МЕЖДУНАРОДНО ПОЛОЖЕНИЕ

РАЗВРАТ НА ПЕДАЛИ!

Докато у нас все още се възмущаваме от провеждането на Гей Парад в столицата, то сърцето на Европа е набраздено от къде по-разпусната проява. Гола, колоездачна обиколка на Лондон е ежегодна традиция под прозорците на Нейно Величество… Възкачени върху седалките на велосипедите си голи, престарели хора обикалят необезпокоявани улиците на английската столица, стряскайки туристи с неугледните си тела.
ГОЛИ КОЛЕЛО
По традиция, каквот тенденция се забелязва и из нудистските плажове по света и у нас да се разголват публично имат афинитет основно хора на преклонна възраст и с тела, предизвикващи отвращение. Това, може и да убива еротичният, сексуалени и порно подтекст на проявата, но определено не възпитава добрия вкус, от който аспект и да подходиш към тази проблематика…
важно е да познаваме традициите на новите сисъюзници, т.к, както практиката показва те стремглаво се намърдват и в нашето ежедневие. Така че, докато днес се вайкаме как да спрем шествието на прЕстарели травестити и пъпчиви гейчета по жълтите павета, твърде вероятно е утре да сме изправени пред необходимостта да възставаме срещу мераците на ексхибиционистите да веят полови органи възкачени върху колелета!

Вижте още...

В СЕВАСТОПОЛ С ПО-ГРАНДИОЗЕН ПАРАД ЗА 9 МАЙ ОТ МОСКВА!

admin

Една Барби на 64, която си отгледа президент

admin

8 МАРТ-СВЕТОВЕН ДЕН НА ЖЕНАТА!

admin