ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА

СИГНАЛ ДО АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО ЗАРАДИ БЕБЕТА НА ГЕЙ-ПАРАДА!

Сигнал до Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) по повод присъствието на деца на „София Прайд 2015″ са подготвили двойка будни граждани.

сигнал

Александър Ресиловски и Петя Георгиева останали потресени от масовото присъствие на деца и дори бебета по време на таз годишното гей-шествие в столицата. Стряскащ факт е, че сред демонстрантите преобладаваха кърмачета и бебенца, кои в количка, кои на рамената на родителите си, като малчуганите весело развяваха разноцветните знаменца на хомосексуалната любов….
дете парад1
Съвестните столичани , останали възмутени, че още от невръстна , детска възраст се оказва такова погрешно и негативно информационно облъчване на крехките, детски съзнания, чрез потапянето им в среда преизпълнена с травестити и мъже, държащи се за ръчичка нежно.
Опасявайки се, че това може да нанесе травми на детската психика или да я оформи по начин, различаващ се от предопределения от природата Петя и Александър са изготвили сигнал до Държавната агенция за закрила на детето, в който алармират за обезпокоителното обстоятелство и настояват ДАЗД и всички други институции да вземат мерки срещу организаторите на „София Прайд“, за това че са допуснали присъствието на деца на тяхното “аморално, политическо сборище”.

Сигналът може да бъде пуснат по два начина – на и-мейла на председателя на ДАЗД Ева Жечева – predsedatel@sacp.government.bg – “този вариант е по-малко надежден, защото служителите на институциите не проверяват често пощите си, а и писмата ви могат да влезнат в папка „спам“” , поясняват инициаторите на сигнала, както и да бъдат изпратени по пощата на адрес:
София 1051, ул. „Триадица” № 2, Държавна агенция за закрила на детето за Ева Жечева – Председател.
“В сигнала е нужно да попълните адреса си и трите си имена (ЕГН не е нужно), както и саморъчно да поставите подпис. /Който ще праща сигналите по и-мейла, ще трябва да ги сканира, заедно с подписа си/ “- обясняват още Алекс и Петя.
“Сигналите можете да свалите от линка по-долу във формати doc, docx, pdf и jpg. Можете и просто да свалите картинката от публикацията тук, да я разпечатате на принтер, подпишете и изпратите.
Благодаря на всички, които ще ни подкрепят в тази каузата „Да запазив децата от разврата“.
Линк за сваляне на бланката на сигнала:
http://mab.to/SomaTnc67 “- завършва публикацията във Фейсбук, където основно се разпространява инициативата да се потърси отговорност за въвличането на невръстни деца и пеленачета в мероприятия със сексуална, политическа и друго неподходящо за деца съдържание.
Александър Ресиловски е националист по убеждения и доста активен изразител на гражданска позиция из социалните мрежи, а отскоро чест гост и в телевизионния ефир.

10407031_10203943590294021_773386816942572070_n

Приятелката му Петя Георгиева е Председател на Инициативен Комитет “За Харманли” исъщо е силно ангажирана с общественическа дейност.

11334002_10204529720986922_9115789447714254272_o

алекс петя

Двамата се запознали по време на миналогодишният Анти-Гей Парад, а тази година  на шествието със същите цели, отпразнуваха годишнината от запознанството си със символично палене на знамето на ЕС, станал известен с народното си прозвище “Еврогейски съюз”, поради активното пропагандиране на хомосексуалната любов в последните години.

Вижте още...

ПЛЯС,ПЛЯС, ПЕДАЛИТЕ!

admin

На Земята ли е Адът? Ще имаме ли друг живот?

admin

Плажно тяло-способи за употреба!

admin