ПЛЮВАЛНИК

ЦИГАНСКА Е ДУШАТА…

Деси Слава удари дъното. Кръв вода не става, както се казва, и след като прескочи 35-тата си годишнина Деси Слава загуби всякакви битки с времето, визията, килограмите и лошия стил и  стана  типичната, провинциална продавачка на пъпеши (примерно).

деси слава

Както виждате Деса е притежателка на един класически образ по джапанки и анцунг, гарнирани с характерното наслояване на сланини, мас и предполагаемо целулит в областта на бедрата, корема и предмишницата. Трудно бихме я разпознали, ако ни подаде торбичка с половин кило череши на сергиите от кварталния ни пазар…Би се сляла перфектно с пейзажа на лелките-мангалки, дребни производителки на селскостопанска продукция.
Комбинацията от русо с черни корени и червено червило, за контраст на цикламеното горнище от анцуг Адибас е прекрасна препратка към етническите ни дрязги с ромите…
Просто, на където и да погледнеш и виждаш цигания! Циганите са навсякъде , дами и господа, както и циганското, което е пропило дълбоко в традициите на нашенеца. А, основен проводник на циганизацията си остава чалгата и нейните неуморни, макар и вече остарели труженички. Всяка от тях ежедневно внася своята немалка лепта в циганизацията на държавата и дори само  с вида си ни напомня, че съжителстваме рамо до рамо с циганите!

Вижте още...

За крадец не ставаш сине…..

admin

ЕМИЛИЯ… ЛОВИ ФЕНОВЕ С П*ТКА!

admin

Преглед на светските събития у нас със специалното участие на ФЕНОВЕТЕ!

admin