НЕ Е СМЕШНО

СПОКО, НЯМА ДА НАПАДАМЕ!

Днес денят ми започна със виц. И с прозрението, че Росен Плевнелиев е новият Къци Вапцаров. “Армията ни е една от най-добрите”, възкликнала Росен пред има няма 800 души половината от които подкрепление от НАТО.
“Споко, няма да нападаме никого”, успокоила Росен разтреперените ни ” политически врагове” , които не са и чували за нас още… Обаче ще чуят, тепъъъърва ще чуят, само да излети самолетЪТ ни.
Оказва се Росен привеждала българската армия, доколкото е разумно да се твърди, че изобщо разполагаме с такава, в съответствие с бойните сили на “съюзниците ни от НАТО” за “отбранителни” действия….
Сега. Българинът, че е идиот-идиот е . Но, не чак толкова заблуден.
От какво ще се отбраняваме, след като никой не ни напада? Даже не ни споменава в молитвите и псувните си. Даже не подозира, че съществуваме. А, ако разбере, че съществуваме най-много да се изсмее, да се изкиска дори….на отбранителната ни способност…
Или може би, ние ще отидем(на крака) да се отбраняваме някъде, където така и така се развиват някакви бойни действия? Така де, “съюзниците ни от НАТО” ( интересно защо са ни в мирно време съюзници?) често ходят по Планетата – Земя, намират горещи точки и започват активно да се отбраняват в епицентъра им. Ако случайно няма горещи точки, то незамедлително ги създават. И се отбраняват.  доста настървено се отбраняват, трябва да ви кажа….Сега много активно се отбраняват например в Украйна….Може би и и ние ще отидем да се отбраняваме там…  Заедно със ” съюзниците ни от НАТО”. В отговор на “съюзническите” ни ангажименти и цялата си  пуделска преданост, отдаденост и  идиотизъм… И, разбира се с цялата си ” най-добра в света” армия с членски състав от 810 души и един ръжди самолет. Видяхме го на военния парад по повод 6 май. Лети…все още.
Аааа, не, чакайте малко. Сега ” съюзниците ни в мирно време от НАТО” са ни донесли бойна техника. Въоръжават ни…Подписали са ни военен пакт и с Германия, та да си имаме още “съюзници в мирно време”. За ” отбранителни” действия. Изобщо от всякъде те лъха на мир. В мирно време едни военни съглашения се подписват, едни военни учения се провеждат, една въоръжаване на добра воля от                 ” съюзниците ни от НАТО” се точи, бетер хуманитарни помощи за Сомалия….
И сега ми е любопитно къде ще ни пратят да се отбраняваме? Ей, сега, още малко да ни пообучат, колкото да не объркаме посоките и да вървим прааааво срещу открития огън и ни пращат пушечно месо да се отбраняваме… Къде ли? Аз залагам на Украйна.

Вижте още...

ДАРИНА ПАВЛОВА ЗАМЯЗА НА ЖЕНАТА КОТКА!

admin

Трима глупака и половина срещу агресията на Кремъл!

admin

ПСИХИЧНО БОЛЕН КРАДЕ ЛИЧНИ ДАННИ, ПОДПИСВА С ТЯХ ПЕТИЦИИ. ДАВАТ ГО НА СЪД!

admin