ГЕЙША

ПАРИ И ЦИРК ОТ ЧУЖДОТО НЕЩАСТИЕ!

Радослав Стоянов от БХК ще организира таз годишния гей-парад. От прескомюникето по тоя повод из он-лайн изданията става ясно, че объркването не е само в сексуалната, но и в интелектуалната сфера. Радослав Стоянов ще бори дискриминацията в училищата чрез пародийно шествие. За дискриминацията спрямо малките гейчета става въпрос. За да я пребори той ще направи всичко възможно и големите гейчета да се набият на очи със шарени перуки, гримирани лица и други форми на обществено неприемлив вид из столицата.

гей 0

 Против тормоза над гейчетата съм, но моля да ми се обясни как с циркове се решават сериозни проблеми. Проблеми в сферата на образованието, казва Радослав Стоянов и подготвя разнебитена платформа на която ще се покатерят трима-четирима пишман-травестити, дърти да въртят задници в мрежести чорапи.

гей 7

 

гей6

И това е борбата, безмилостно жестока. Че е несериозно няма да го коментирам. Че ще се перат и усвояват пари, имитира правозащитна дейност и други прозрачни глупости също ви е видно и без да ви го посоча с пръст.
Интересен е въпросът чий, аджеба, гейски ще го държат на тоя парад отново БХК?! Организация на сексуалните малцинства има – тя къде е ? Защо пак това раково образование на злоупотребите с право и произвола, прикрито зад правозащитната маска на НПО отново е потопило нос, пръсти и опашка в кацата с меда?! И защо е избран лесният път?

гей 1

 Скандалният, рехав, ежегоден гей-парад в момента нагло се употребява от това комитетче да се пищи и врещи силно и да се създава впечатлението на огромна ангажираност с проблема. А, проблем първо няма.
Тормоз в училищата има над всякакви деца, невзирая гейчета ли са или не са. Просто контролът в системата на образованието, както и качеството на огромна група подрастващи рязко спадна в последните 30-тина години.Педерастията няма нищо общо. Ако, обаче от БХК са много загрижени, вместо да се присламчат към цирковата площадка на гей-парада да вземат да се замислят за специалните нужди на сексуалните малцинства.

гей 11

Не е тайна, че 99 % о тях са с поведенчески, емоционални и да не кажа дори психични проблеми. Нали разбирате, че ако ти е объркана посоката на сексуалното желание, няма как останалата част от потока на съзнанието да си върви в правилната посока.
гей 99
Та, натам драго БХК мислете. За адаптацията на тия хора в обществото. Защото обект на дискриминация те не стават заради телодвиженията под завивките си. Неприязън предизвикват с особения си нрав. Хомосексуалните хора, особено мъжете, като правило са подли, лъжливи, лицемерни, предатели и със склонност към присвояване на дребни, чужди предмети. За склонността към проституция и склоняване към такава и дума не ми се отваря- темата е безбрежна! Отелни са личностните им терзания с объркания емоционален мир, лабилната нервна система и прочии психо- и характеропатии. Ето, по линия на омекотяване на тези търкания с останалата част на обществото работете, а не заформяйте изтъркани скандали покрай гей-парада, чиято основна цел и единствен резултат е предизвикване на раздразнение у редовите граждани.

гей 10

Защото ако ще не гей парад, гей- атомна гъба да ни заформите няма да кажем на черното бяло и няма да кажем, че да имаш сексуално отклонение е норма, защото нормата не може да е отклонение от нормата.
Нонсенс. Мислете!
И винаги трябва да се поставя практичния въпрос : ” Кому е нужно това?”
Кому е нужно рехава, наплашена и засрамена купчинка малки гейчета да преминат в страх и срам през улиците на София?! Какво ще се постигне с това? Освен харч на средства?! Които можеха да се инвестират в някаква образователна, оздравителна, културна, спортна или друга обществено полезна програма. И ежегодното раздразнение на всьо и вся. Защото гей- парадът няма да доведе до толерантност. Отсъствието на гей-парад и максималното доближаване на различните към нормалните ще доведе до такава.

гей2

Ама искали били да са различни, да са шарени, да са свободни, да ходят с перо в задника.
Не може.
И не само за тях, за никого не може. Защото има норми. И те трябва да се спазват. И, както не може да се навира каквато и да било сексуалност нагло на хората в очите, така в пъти повече ненормалната сексуалност не може и не бива да се навира. И стига тънки нишки сте дърпали, ни съжаление, ни разбиране, ни стълба към главите ни ще получите.

гей4

Апропо, това последното не е към така наречените ” различни”. Това е към БХК- те са тия, които искат да дърпат тия нишки, ама от толкова дългогодишно дърпане нишките са станали на корабни въжета и не реагираме вече. Не експлоатирайте повече темата- изцедена е , стотинка няма да пусне в алчните ви пазви…и скутове, Радослав Стоянов, организатор на гей-парада!

гей 5

Самите представители на сексуалните малцинства се срамуват да посещават това събитие, избягват го и направо си странят от него. И с право. Това събитие само дразни обществото, предизвиква агресия и нагнетява негативно отношение към сексуално обърканите.

гей бой

Иначе едва ли бихме се сетили за тях, все пак никой не си прекарва ежедневието в мисли за гейове и лесбийки. Ама, вряснат ли ти в ушите гей-парад и неволно почваш да се дразниш- от какъв, пък, аджеба зор?!
И, наистина- от какъв зор?
Сега ще ви кажа от какъв!  Именно в раздразнението е разковничето. БХК се храни от раздора, разделението, разцеплението и свещи пали някой, някого да не възприеме, нищо че единият не е за възприемане от където и да го погледнеш никъде, освен примерно в някоя специализирана институция. БХК има интерес от противопоставянето на обществото срещу паради и прочии публични изяви на гейове, лесбийки, цигани, педофили и сие, защото по този начин намира контингента си, за чиито свръх права да се бори из институциите и да създава впечатление на много активно работеща за правата НПО.

гай-парад

А, това , че правата, които защитава изобщо не съществуват ни на хартия, нито изразяват каквато и да било обществена справедливост…за това трябва твърде набито око , за да се забележи. Доскоро минаваха метър. Доскоро. Днес обаче, понеже пресолиха манджата обществото се натопорчи и взе да  се противоставя.

анти гей

Вече, нормално агресията смени посоката си в правилното направление от въпросните ” различни”, към идейният им подкукоросник да се представят в светлината на дразнители на обществото- БХК.
За това предстоящият гей-парад няма да е никакъв парад на сексуално различните. Сексуално различните нямат нужда от парад. Те имат нужда от тъмен ъгъл и дебела сянка да си вършат сексуалните различности по различен начин.

гей 12

Едва ли и те самите имат нужда от насочен в зениците им фенер, докато се съвокупляват вътреполово или там носят женски гащи на мъжки задник. От това имат нужда разни НПО-та, които монетизират това страдание, своеобразно, тази далече не лека съдба на сгрешен генен код. Именно БХК ще осребри неудобството, срама и конфуза да не си като всички и тези всички да свеждат, отвръщат или въртят поглед, като разберат, че не си баш, като тях. Защото това е естествено. Колкото и разкрепостено, модерно и ала-бала да е обществото вече, никой няма да поиска да му се роди сексуално различно дете, нали?!

Така че, айде малко имайте срам, морал и съвест и не правете пари и циркове от чуждото нещастие!

Вижте още...

МЕСЕЧКОВ ДОКАЗАН ГЕЙ! ЕТО ГО ИСТИНСКИЯ КАТАДЖИЯ!

admin

КИТАЙСКО МЕНТЕ

admin

ПЕДЕРАСТИ НАЛИТАТ НА БОЙ НА ГЕЙ-ПАРАДА!

admin