ЧАРШАФИ

БИВШ СТРИПТИЗЬОР СТИСКА ЛИМОНИ НА МОРЕТО

Бившият танцьор от мъжката стриптиз група ” Максимус” , която беше популярна преди 15-тина години  Николай Йорданов, избягал от родната си Варна в другия край на българското черноморие, за да подработва през летния сезон, като продавач на фрешове. Някогашният изкусител на стари, немски бабички, днес изкушава единствено пияни, английски младежи да потушат махмурлука си с прясно изцедени от него лимони и лаймове. Ники Фреша, както е известен сред служителите на курорта Слънчев Бряг едновремешният въртигъзец, стопанисва малка сергийка за сокове и мохито на крайбрежната алея на комплекса.
Всяка вечер бившият танцьор си припомня с носталгия как навремето е отмятал палаво хотелската хавлия от кръста си пред смаяните лица на дърти рускини и германки и е завирал заоблени, заголени задни части в повехналите им, но загорели лица.

ники 2

Днес Ники върти единствено грейпфрути и портокали върху сокоизтисквачката и чевръсто мачка джоджан, представяйки го за мента , като придава екзотика на барманските си задължения, кръшно извивайки наедряло и натежало вече тяло над цитрус пресата.
Все още запазил част от бившето си очарование Ники би могъл да направи мохитото си по-апетитно за рехавата клиентела, но срамът дали от новият, дали от старият му занаят го правят леко дръпнат и непрактично необщителен-качества, силно вредящи на професията на търговец из родните черноморски, географски ширини. Ники пламенно отрича не само миналото си на гъзовъртялка за стари баби на почивка, но дори не желае да си признае истинската си самоличност, разчитайки, че далече от родната му Варна никой няма да го разпознае.
За зла участ на някогашният сладур, личността му се оказала все още апетитна за родни хомосексуалисти, които не само, че без проблем го разпознавали зад щанда със сокчетата, но и яростно напирали да влизат в контакт с него и дори да го пощипват по бузките( не долните).
Цялата комбинация от злощастно стечение на обстоятелствата силно затруднява трудовия процес за бившия от ” Максимус” и доста помрачава настроението му в напрегнатите, работни вечери. Единствено в обкръжението на пияните чужденци Ники се отпуска и се впуска в бурни танци, по които без проблем може да се отгатне миналото му на момче по прашки (или без) от пилоните!

Изпълнение на танцьорите от ” Максимус”

Вижте още...

ХВАЩАТ, ЗА ДА СИ/ИМ ПЛАЩАТ! КАРЛОС ЗАБЪРСА БОГАТАШКИ СИН!

admin

АТАНАСКА ОТ ПАВЛИКЕНИ ГОЛА!

admin

КАК ИЗГЛЕЖДАТ СПАЛНИТЕ ПО СВЕТА

admin