ПЛЮВАЛНИК

ЕМИЛИЯ… ЛОВИ ФЕНОВЕ С П*ТКА!

И пак Емилия, дами и господа! Чалгаджийката може да не е никак интересна с песните си, но творческата си семплост упорито бори с нелепици на визуалния фронт. Отново се натъкваме на неин стайлинг, който ни кара сериозно да се усъмним в психичното здраве на повехналата микрофонодържачка. Из глобалната мрежа се натъкваме на фотос на Емилия, който из под килограм- килограм и половина турски, стъклени паети ни разкрива нейното най-мило или иначе казано доста продрипаната и на вид вулва.
емилия путка
Какво отчаяние е накарало Емилия да се пусне по организъм не е ясно, още повече на тия години, но ефектът шок е предизвикан.
След справка с познавачите на фолк гилдията се установява, че по работен орган Емилия се е възкачила на сцена преди две години на концерт на Пайнер, опитвайки се , ако не с уста, то поне с междукрачие да се впие в стойката на микрофона за още някоя и друга годинка-изпробван и работещ трик в чалга индустрията, макар повечето и колежки и да са доста по-хитри и да не навират “втория начин ” на успеваемостта си в лицата на невръстната си на 90 % публика.
ема путка 2
Е, вагината на показ не възкачи Емилия по върховете на класацията, дано поне е опреснила семейният и живот или най-малкото я е накарала да се почувства отмъстена сред нестихващите слухове за системните опрашвания от страна на мъжа и Ко- Ко ( какво нелепо име за такъв възрастен човек!) на по-млади или все още незабравени от него нейни колежки…
ема путка1
Напред с вулвата Емилия се опитала да гръмне поне два заека- да привлече вниманието на мъжа и към половите и органи и да им обърне малко внимание и на тях ( та белким покрай междукрачието забележи и новият и нос!), както и да привлече вниманието на аудиторията,  да видят че и тя е още жива, нищо че в последните 10-тина години е така апатично-депресивна. Уви, разголването на гинекологичната област привлече вниманието ни единствено към неприятно дебелите и бедра, хищно стиснали срамните устни, които се кривят между тях в още по-голям срам.

ема1 ема

Вижте още...

ЕКШЪН С ПРЕСЛАВА И БИРМАТА СЛЕД НАГРАДИТЕ НА ПАЙНЕР! (обновена)

admin

ЦИГАНСКА Е ДУШАТА…

admin

Преглед на он-лайн печата !

admin