ПЛЮВАЛНИК

Меня сегодня Муза посетила….

“Меня сегодня Муза посетила,
Посетила, так, немного посидела и ушла.”
Така и с родните журналисти. Муза- йок! Темите са три : абитуриенти, циганите в Гърмен, лошите лекари.
аб 3
цигани гърмен

акушерка тетевен

Стига ви толкоз, малко, но от сърце.
Сега, не мога аз да ги оставя така те да си пишат, да експлоатират темите, пък аз да мълча. Няма да стане! А, и всеизвестен факт е, че кой каквото и да е казал-аз винаги ще го кажа по-добе и по-вярно!
Да видим първо абитуриентите.
Искам да запитам колко точно деситилетия смятате да пишете едно и също за тях?! Разбрахме, още по време на първата ви публикация по темата, че са твърде разголени, повлияни са от чалгата, деградирали, пропаднали млади хора без бъдеще, защото видите ли, роклята им не е пълно копие на вашата от пролетта на 42-ра…разбрахме, стига, млъкнете! Аман!
Абитуриентският бал е бал, преди всичко, поради което там е позволено да се облечеш всякак. Всякак! За учениците, които до скоро са били все в някакви рамки, относно вида си е първият шанс да се издокарат с всичко, което на тях, на техните там 18-тина години, им се вижда секси, готино, модерно и красиво. Естествено е да накичат върху себе си всичко, по което са въздишали, виждайки го по списания,  тв, в това число и ТВ Планета. А, може дори и по вашата медия да са го видели това кичозното, чалгаджийското, срещу което толкова скачате- та нима в БГ има медия, която се е погнусила от чалгата?! Мнеее, вие само от последователите и се гнусите, без да си давате отчет и да си посипвате главите с пепел, че тия последователи вие ги въдите и раждате! Така че, ще ви помоля да си оберете псевдо моралистския патос, още повече, че миналата година вече ни го навирахте в очите, както и по-миналата… Започни промяната от себе си, пя Майкъл Джексън, докато беше жив. В тоя ред на неговите мисли, ако ви дразни чалга поколението, драги журналисти престанете да заработвате хонорари и борите рейтинга с чалгаджийките- иначе е лицемерие и фалш, които не остават незабелязани, не и от мен!
Досадно и безпредметно е всяка година да се чете колко са развратни младите и колко курвенски са им роклите. Да разголени са-кога да се разгоолват, ако не докато са млади?! Или може би е по добре голи, увиснали телеса на по 45 по ТВ Планета?! Които вие каните по студиата и медиите си….
Оставете младежта да прави своите младежки, стилистични грешки, борете се със закърнелите стилистични дефекти у самите вас и вашите публикации.
Абитуриентският бал е почти карнавал-вденете това закостенели, ограничени мозъци и започнете да пишете най-сетне на друга тема- тая пусна бримки и се протри от употреба вече, че дори и не обръщате плочата. Стари песни, на стар глас ни въртите и скърцате.
До там посяхте комплекси у младите с тези тоалети за бала, че тая година отидохме в другата, безумна крайност да ми се изсипват по народни носии…

нооооосия

dimitar-sokolov-7
абитуриентка носия1
Защо за Бога?! Та нали все едно на бала ще звучи чалга, каквото звучи в цяла БГ-по носии ли искате да се гъзят над “творчеството” на Фики? А, ако музикалното оформление не е чалга народната носия ще стои още по-нелепо.

dimitar-sokolov-2

ноосия

Въобще тоя показен, псевдо-патротизъм дразни доста повече и от чалга-стилистиката. Не му е там мястото. Стои ми, като фалшивата девственост отпред, за сметка на тази отзад.
Сега отиваме директно към циганите,
още повече, че и тия балове са жива цигания, но борбата с тях трябва да се провежда из класните стаи в периода от първи до 12-ти клас( или до колкото там учат в наши дни!), както и у дома, в семейна среда, а не пост фактум да се плюе ежегодно едно и също, че и гарнирано със старите снимки, с три годишна, че и повече давност….

абит,

абит 3

абит 2

 Ама то и журналистиката ни, като абитуриентите-простотия и липса на свежи идеи. А, и псевдо патриотизъм! Да не го забравяме.
За циганите също спрете да мрънкате-нищо ново никой вече не може да каже. Всичко е ясно. Не е ясно какво прикриват зад тия цигански бушони-там ровете.

гърмен

 За социалните помощи, тока, платеното гласуване, незаконните строежи и т.н- знаем. Никой няма да го решава, все така ще си остане- от циганите властта и политическата върхушка има полза. Недоволството насочете другаде, както и интереса. Щом трябва да премятаме, като лукче село Гърмен, значи нещо друго, гнусно се случва зад гърбовете ни-дайте да питаме защо и какво?!
Трета тема- лошите лекари и ужасни акушерки. Особено модерни в наши дни са акушерките.
Забелязвам нещо много са им дигнали мерника напоследък… Странно как, но и тази скромна, медицинска прослойка е натоварена с ролята да бъде бушон за охлабване на общественото недоволство и натрупано напрежение.

акушерка тетевен

Ааааа, сетих се. Трябва сега да мразим дружно акушерките, докато онзи с лилавите сенки под очите (Някои поинтересувал ли се е от какъв произход са тези тъмни петна?!) си пробутва геноцидоообразната реформа в здравеопазването.

москов

Няма да стане Москов- пали “Москвича” и да те няма!
Да, наистина 90 % от българското народонаселение е с нервна система, като на женка с объркан хормонален баланс, но има и трезво мислещи, концентрирани и адекватни хора, които много добре те виждат какви ги вършиш, макар и прикрит зад акушерските недобросъвестности.
Апропо, какво стана с онази женичка, пребила бебето Никол?! Къде потулихте развитието на този казус?

акушерка никоол

бебе никол

алест никол

Всяко чудо за три дни…
Само циганите и абитуриентските рокли ни вълнуват вечно!
“Меня сегодня Муза посетила,
Посетила, так, немного посидела и ушла…”

Вижте още...

ЕКШЪН С ПРЕСЛАВА И БИРМАТА СЛЕД НАГРАДИТЕ НА ПАЙНЕР! (обновена)

admin

Преглед на светските събития у нас със специалното участие на ФЕНОВЕТЕ!

admin

100 Кила- “на сапун”! Сдуши се с чалгата!

admin