ПРАВАТА НА ЧОВЕКА

ПОМОЩ, ЦИГАНИ!

Ето на такава публикация се натъквам аз, кротко сърфирайки си нощем из Фейсбук….
Лична драма с елементи на етническа толерантност…
“Призовавам всички българи,наши приятели и роднини да се отзоват на това което виждате и на молбата ми. Живеем в село Болярино, община Раковски, където е пълно с адски агресивни цигани, които без причинно връхлитат на деца и на големи. От едно известно време-незнайно защо циганите в това село се държат нагло и простовато към децата ми не зависимо и в училище където учат в село Белозем. Културни и възпитани деца страдат без причинно от агресията на тези цигани от това село. Повече от година цялото семейство пазаряваме от село Белозем и като някакви затворници седим в къщи и не посмяваме да си изкараме децата на детската площадка в парка. Но синът ми заради приятели те си българчета излиза за да се види с тях. Но агресивните цигани така наречени талибани без карат децата си да се блъскат в синът ми и в последствия го заобикалят големите(родителите). Предният път викнахме полиция, но не ни се отзова. Днес синът ми отново с едно негово приятелче от град Пловдив отидоха да уловят риба, две от циганките са го хванали за гушата и здрав пердах са му дали, аз и жена ми докато пристигнем до там те вече бяха го набили.

дете 1дете 2

дете 3дете 4

В последствие се появи бащата циганин по прякор Сико и започна да ме гони с коса за косене, а една от циганките с прът дебел да посяга на жена ми. Благодарение на българи хора които живеят на близо изскочиха и ги спряха да не връхлитат. Веднага полицията дойде при наш пореден сигнал за тази седмица, този път се отзова,но тези цигани няма да се спрат, ние сме приселници в това село както и те придимно но много години живеят тука но защитавани от кметската оправа. Майната му мен и жена ми да отрепят тези цигани, но да не посягат на деца и то български. Ще бъда благодарен всеки който го прочете това и се отзове на молбата ми, не искам първородният ми син да го видя в ковчег убит от цигани.
От Красимира Тютюнарова и Стоимен Василев”
Думи нямам, а и думите са излишни в случая. Колкото  и да говоря, каквото и да кажа- те са нужни по избори и властта ги развъжда. За да са на власт угодни на евроатлантическите ни партньори, достатъчно ниско интелигентни субекти, за  поддържане на свърхпопулацията им се предвиждат и осигуряват специални еврофондове. Те си знаят правата, а най-вече си знаят цената. Знаят, че са ценни за управлението и, че ако  сгазят лука в тяхна угода на територията на страната функционира нарочна неправителствена организация, наречена Български Хелзингски Комитет-български е само за благозвучие, те газят българите, така както мангалите газят лука… Но винаги излизат сухи от водата. Ако се оплачеш от тях или полицията няма да се отзове, или ще се отзове , но няма да установи нарушение…Черешката на тортата е да те изкарат расист, произнасящ реч на омразата срещу мирните си, мургави братя…
Ако са те били, обрали, нагрубили-теб или твоето дете- сторило ти се е. Най-малкото силно преувеличаваш…
Ти не гласуваш българино, а те гласуват. Е, за  пари и кюфтета, ама гласуват…Ти-не.
Помисли си хубаво-кому си нужен?!
 Ти, българино, освен това не стачкуваш, не бойкотираш, не митингуваш, не  ползваш и не прилагаш нито едно от конституционно гарантираните ти граждански права на протест и неподчинение. Ти, българино, не си търсиш правата. Не се и бориш за тях. Знаеш ли какво е казал поета, българино?!
” Борбата е безмилостно жестока…”
Това е явно, което те плаши. Плаши те повече отколкото това, че циганите ще бият децата ти…
За това вместо борбата, предпочиташ молбата…

Вижте още...

ИСЛЯМЪТ Е ЗАБРАНЕН В ЯПОНИЯ

admin

КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ…..

admin

ШАХТИ УБИЙЦИ ДО НДК

admin