РЕЗИЛ

Ново развитие по сагата с жената на министъра!

Будната съвест на Фейсбук потребителя не спи и се появиха първите конспиративни теории относно личността на невъзпитаната гостенка на столицата с белия, абитуриентски бус ” Мерцедес”.
Screenshot_2015-05-14-22-09-10
С две думи : филмът бил съветски….
” Красавицата” не била жена на министър, което апропо звучи достоверно предвид визията и: с такава мъж трудно би хванала, още по-трудно би го завлякла до олтара, а да не говорим какъв зор би видала да го задържи там докато чуе заветните думи : ” Обявявам ви за мъж и жена!”
МИНИСТЕРША 1
Наблюдателни нет-активисти разпознаха в Принцесата на ” Зелена паркова зона” не съпруга на министър, а направо самият министър!
Невъзпитаната, арогантна персона ( качества, които наистина биха и осигурили место в кабинет от управлението на Борисов!) беше оприличена от потребители на социалните мрежи на министъра на транспорта и технологиите Николина Ангелкова.
ангелкова 1 ангелкова 2
Ето, нейният ФБ профил, в случай, че желаете да я запитате лично тя ли е героинята на ” Паркинги и гаражи” :

Вие ли сте прекалено красива, за да паркирате правилно?!

 Разбира се това са само предположения и догадки, които могат и да се окажат погрешни, за това сме отворени към всякакви нови версии и разбира се самопризнанията на ” Министъра от паркинга”!

Вижте още...

Убий простака, но не с мълчание!

admin

VIP БРАДЪР 2018-ДА СЕ ПОСМЕЕМ НАД ЧУЖДОТО НЕЩАСТИЕ! ЧАСТ 1

admin

ДЖОРДЖАНО ЩЕ СИ РЕЖЕ ВЕНИТЕ С ПЛАСТМАСОВА ВИЛИЦА! АТАНАСКА ЗАПИСА ПЕСЕН!

admin