РЕЗИЛ

ТЪРСИ СЕ МИНИСТЪРА….

Разтревожени потребители на социалната мрежа Фейсбук трескаво издирват роден министър, чиято съпруга- гостенка на столицата от село, изпаднала в деликатна ситуация след промените на парковите зони из центъра.
Screenshot_2015-05-14-22-09-10
Дамата, влачеща тежка чанта с покупки от ЦУМ и Кауфланд ( имало е промоция!) спряла колата си- традиционен за представителите на по-отдалечената провинция джип ” Мерцедес”, естествено в бяло на забранено за паркиране място.

МИНИСТЕРША КОЛА

След като била упътена от столичани къде и как да разположи колата си, издаващата не столичното и обичайно местообитание, женичката с не- особено привлекателна визия, компенсирала този свой недостатък със завидно чувство за хумор!
Очевидно редовно следяща промоциите в кабинета на пластичния хирург д-р Енчев, от които обаче видимо все още не се е възползвала и запомнила рекламния му слоган- ” Прекалено красива съм, за да работя” гостенката на столицата заявила следното :

“Прекалено съм красива и мога да паркирам където си искам “. 

 

МИНИСТЕРША 1

Оценяваме чувството и за хумор, но взимаме под внимание и продължението на нейните аргументи, относно провинциалният почерк в паркирането, а именно полезната информация, че е жена на “министъра”.

Следва питане на кой министър?!

А, въпросът е повече от сложен, защото първо-всичките ни министри са от село. Второ- всичките ни министри са достатъчно прости хорица, за да бъдат достойни за достатъчно простоватата дама от паркинга, като тяхна съпруга. Трето- всичките ни министри и представители на управлението са нагли, непоръбени говеда и това женско на говедото може да бъде жена на абсолютно всеки от кабинета….
Историята продължава повече от прозаично и напомня пиянска вечеринка в чалга клуб от границите на Студентски град. Приличащата на ексхумирана “лейди” пояснила с диалектен изказ, фалцет и нерви, издаващи приближаването на топлите, възрастови вълни, че ще викне 10 ( десет), повтарям- ДЕСЕТ човека, за да НАБИЯТ дамата, която любезно влязла в ролята на гид (екскурзовод) вътрешен туризъм и се опитала да поясни на гостенката в столицата от село, че правилата за паркиране в големия град се отличават от завързването на коня с каруцата за първата череша в родното населено място. Освен това провинциалистката, без да оценява столичното гостоприемство, пояснила и че домакинята от София няма правото да повика КАТ, т.к. “министър” бил съпруг на непоръбената персона със селската, абитуриентска кола….
Опасявайки се ” дамата” да не заплете цървулите си още някъде и да попадне на не така добросъвестна софиянка, молим “министъра”, който се явява неин съпруг, колкото и да го е срам,  да си признае и прибере половинката от центъра на столицата,  за да не се излагаме пред чужденците повече.  Не гарантираме, че ще запазим анонимността му, но все пак, като държавник следва да бъде отговорен и да предотврати последващо и продължително чегъртане на цървули по жълтите павета от страна на негови близки. Като съпруг също. А, най-вече, като отговорен собственик на автомобил следва да знае, че такива селски прояви могат да костват на джоба му точно толкова, колкото е  стойността на едни нови стъкла и фарове на  “бял мерцедес ме преследва в живота….

Амин!

Вижте още...

17 дразнещи постъпки, които правят хората, за да изглеждат готини

admin

Няма отърване!

admin

ДЖОРДЖАНО ЩЕ СИ РЕЖЕ ВЕНИТЕ С ПЛАСТМАСОВА ВИЛИЦА! АТАНАСКА ЗАПИСА ПЕСЕН!

admin