НЕ Е СМЕШНО

СЪЮЗНИЦИТЕ НА ХИТЛЕР ПРАЗНУВАТ ПОГРОМА НАД НЕГО!

Алтернативно честване на ” победата над хитлеризма” беше проведено в Полша. Целта му беше да сложи в малкия си джоб Парада за Деня на победата в Москва от 9 май. Резултатът на мероприятието е зашеметяващ- получила се е истинска гавра над Германия. На честването по случай разгрома на фашистка Германия цъфнали всичките и съюзници от Втората световна война :
-(нашенкия) Росен Плевнелиев- президент на България, която е била съюзник на Германия във войната.
— президентът на Хърватска Колинда Грабар-Китарович- хърватските националисти са били опора на нацистите на Балканите.
— президентите на Чехия и Словакия Милош Земан и Роберт Фицо- промишлеността на нацисткия протекторат в Чехия и Моравия, както и на Първата Словацка република по време на ВСВ става един от стълбовете на Вермахта.
— Тоомас Хендрик Ильвес-президентът на Естония , която е била съюзник на нацистка Германия.
— Даля Грибаускайте президент на Литва-бивш съюзник на нацистка Германия.
—Клаус Йоханнис президент на Румыния- союзник на нацистска Германия.
—Петр Порошенко президент на Украйна – ОУН-УПА, чиято идеология ляга в основата на оглавявания от Порошенко киевски режим са се клели на Хитлер.

— бывшият президент на Германия Хорст Келер
— председателят на съвета на Европа Доналд Тъск.

Както казват в Русия : “Никто не забыт, ничто не забыто!”

В третият по ред Евросъюз (първият — наполеоновският, вторият — хитлеристкият) бившите съюзници и помощници на Третия Райх леко са позабравили на кого са отдавали чест и на чия страна са воювали и са се посъбрали да ознаменуват с празник и честване победата над самите себе си….

Что се касае  Милош Земан, човекът се оказва в доста деликатна позиция и го грози сериозната опасност от два стола да седне на земята. При честването на победата над хитлеризма и победата на Русия във ВОВ той прояви повече от двуяко поведение и нелицеприятна еквилибристика при опитите да угоди на всички страни. Неприятен вкус в устата остави фактът, че на 8 май той честваше Победата над хитлеризма с бившите съюзници на Хитлер, а на 9 май отбеляза погрома над нацистка Германия още веднъж, този път с истинските победители във войната. Грозната постъпка не останА незабелязана от световната общественост….

Вижте още...

ЛУНА- КОГАТО ЛЕКАРСТВАТА НЕ ПОМАГАТ ИЛИ НЕ Е ЛУД ТОЗИ, КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА!

admin

ЛУНА: ЗАБРАВЕНИЯТ КОРИТАРОВ СЕ ОТРИ О МЕН, НО И НА ТОВА ДОВОЛЕН!

admin

Велоалеята на века се изми….;(((

admin