РЕЗИЛ

НАЙ-НОВАТА ЗЛАТКА!

Най-накрая разбрахме коя е най-голямата Златка в Държавата на Златките. Всъщност това се оказа самата Кръстница на тази държава-Криси Патрашкова. Е, Криси е име, което не и отива на годините, но за сметка на това е унисекс, та в нейния , конкретен случай върши перфектна работа- не ни се налага в неудобство и червейки се да се чудим с госпожо или господине да се обърнем към нея/него!

патрашкова мъж

Криси Патрашкова беше мнооого възмУтена от Златките от цялата висота на моралните си устои, едни толкова високоморални устои, че позорно я осъдиха за това, че освен, че измисли словосъчетанието Държавата на Златките, съчини и нов вулгаризъм- “Курвалезич” по адрес на своя колежка. За последното бе дори лично наградена от Софийски Градски съд с грамота- осъдителна присъда и честта да докаже духовното и финансово свое богатство, като внесе няколко хиляди по сметката на въпросната “Курвалезич”.
патрашкова матрьошка
След този акт на висок професионализъм и чистота на речника и най-вече помислите тежката артилерия на българската журналистика се възмУти и от жълтизната на моето персонално, авторско предаване ” Сигнално жълто”, което държи първенство по опити да бъде откраднато и изплагиатствано- за сега , уви безуспешно. Дълбокия си потрес тя изразяваше в качеството си на коментатор по време на един от сезоните на риалитито ВИП Брадър, където участвах. Заклеймена бях, като “зло” с цялата тежест на думите на тази уважавана и известна българска журналистка…Известна предимно поради асоциациите, които буди с тежката, селскостопанска техника- Трактор.
Тамън да и се вържа, че наистина съм сторила нещо лошо и какво да видя?! Захвърлила Патрашкова флашките, изсулила се из под гумите на Трактора и се вляла в редиците на жълтата журналистика, и то не коя да е, а баш онази, опитваща се така унизително-неуспешно да плагиатства това, което не се плагиатства , а именно вроденият ми талант и богатство и витиеватост на речника, когато дойде време някой да бъде наврян в кучешки гъз.

патрашкова 3

Четем светската новина, че Патрашкова изведнъж някак се первърнала в светска журналистка, някак от съзнанието на медийните дописчици е изчезнал факта на дългогодишната и аграрна ПР- кариера в областта на Тракторите и тя на базата на опита си и приликата с професор Вучков, която поражда дебати дали му е дъщеря, сестра или майка ( а, може би дори- баща) станала била работничка при най-последната в града, но първа на село Николета Лозарева.

патрашкова 1

Каква значи била цялата работа с това хулене и хвърляне на огън и жупел против Златките и жълтото. Ми, тя искала и тя, бе! Завиждала! Не щяла тя да пише за Трактора, искала по светски мероприятия да ходи с микрофон в ръка (Ах, тоз фалически символ! Липсва ли и или го има и демонстрира-that`s the question!) и да разпитва звездите кога са акали и с кого са се чукали. И, тя искала да е Златка, та за това се гушнала навремето със старата Черна и сега отново с новата с изкуствените стави…ааа скули.

патрашкова златка

Само да не реши да налази и някой футболист или ММА боец, че заминАха и двата спорта- тия ще бягат, така както и Ивет Лалова не може да бяга за олимпийското злато.
След като стигнахме до етимологията на ” Държавата на Златките” и “Злото за България”, което аз съм сторила остава да разберем какъв е произхожда на “Курвалезич”… Ако и тук се крият някакви подсъзнателни желания за лична реализация и в тази област, мога смело да твърдя, че на морално равнище вече се е сбъднало… А на физическо, както е тръгнало…., както казват с какъвто се събереш…вярвам професионалната колаборация с Лай Но и авторката на ” Дневниците на Курвалезич” ще доведат до така желания резултат.

Вижте още...

VIP БРАДЪР 2018-ДА СЕ ПОСМЕЕМ НАД ЧУЖДОТО НЕЩАСТИЕ! ЧАСТ 1

admin

112 ПРОВАЛИ ЗООПОЛИЦИЯ, ОЩЕ ПРЕДИ ДА Е ЗАРАБОТИЛА…

admin

БИГ БРАДЪР С ОПОРОЧЕНИ КАСТИНГИ?

admin