Полезно

NHL Trade Buzz: Джейк Гюнцел е най-интересният играч на пазара

Остават няколко дни до крайния срок за търговия на НХЛ през 2024 г. (8 Март). Ето някои от най-добрите нападатели, които могат да бъдат разменени през следващите девет дни.

Джейк Гюнцел от” Питсбърг Пингвинс ” е най — интересният играч на търговския пазар тази година. 29-годишният хокеист е вторият най-добър голмайстор на “Питсбърг” след Сидни Кросби, но е в дългосрочен резерв поради контузия в горната част на тялото и е аут поне до началото на март, въпреки че се пързаля преди тренировка в понеделник за първи път след контузията. В момента Питсбърг също няма нападател Брайън Раста, който страда от нараняване на горната част на тялото седмица след седмица. Генералният мениджър Кайл Дубас официално заяви, че” пингвините ” трябва да се подмладят. Размяната на Гюнцел е пътят към това, особено след като те не обменят Кросби, Юджийн Малкин, Крис Летанг или Ерик Карлсон. “Пингвините” също искат да се класират за плейофите. Контузията на Гюнцел им дава време да определят дали могат да се върнат в надпреварата за достигане до плейофите, като същевременно слушат офертите за продажби, които идват при тях. Ако се премести, трябва да се очаква, че ще бъде по-близо до крайния срок.

“Отава Сенаторс” са продавачи с намерението да бъдат претендент за плейофите през следващия сезон. Владимир Тарасенко се превърна в солидно допълнение с едногодишен договор за 5 милиона долара, но ако няма намерение да подпише отново договора или да бъде част от бъдещето на “Отава”, тогава няма причина той да бъде държан след крайния срок. Запазването на заплатите в замяна на Тарасенко ще подобри преговорната позиция “на сенаторите. Трябва да има интерес към 32-годишния нападател с темпо от 20 гола и пръстен за Купата на Стенли.

Вижте още...

12 причини да се доверите на специализирана фирма за извозване на стари мебели

radi

Открийте очарователния свят на мъжките парфюми Dior: където елегантността среща съблазънта

radi

Как да изберете правилния чай за отслабване за вашия тип тяло

radi