Полезно

Какви превръзки да изберете за всеки ден от месечния цикъл?

Менструалният цикъл може да бъде дискомфортно и неприятно състояние, което ограничава много жени по цял свят. В същото време, с правилните превръзки, не е необходимо да се ограничавате и можете да си върнете комфорта от живота. Как обаче да изберете правилните такива за отделните периоди от месечния цикъл и защо е важен този избор? Научете от екипа на Sleepy Organic.

Как да изберете превръзки, които да ползвате по време на менструацията?

Много е важно да изберете такива превръзки, които ще ви осигурят абсорбацията, от която се нуждаете. Важно е да съобразите:

  • силата на кръвотечението – има модели, които са предназначени за по-слабо, както и такива, които са предвидени да абсорбират течността при по-голямо течение;
  • ден/нощ – съществуват модели, които са по-деликатни и с по-малка големина, известни като дневни, както и нощни, които са по-обемни;
  • начин на закрепване – важно е да изберете модел, който ще ви бъде удобен за ползване. Съобразете метода на закрепване – директно прилагане върху бельото или използване на превръзки с крилца, които осигуряват допълнителна фиксация;
  • индивидуални нужди и специфика на кожата – много жени имат свръхчувствителна кожа, особено в интимната зона. За тях е много важно да избират такива превръзки, които да бъдат изработени от хипоалергични материали. Те не предизвикват обриви, зачервявания, сърбежи, раздразнения и други.

Нужни ли са ви превръзки за останалите дни от месечния цикъл?

Много често гинеколозите препоръчват носенето на ежедневни превръзки през целия месец. Това е така, защото те предпазват от бактериални инфекции, поддържат комфорта, осигуряват сухота през целия ден и гарантират свежестта дори през топлите дни от годината.

Те предпазват от случайни инциденти, като могат да възпрепятстват дискомфорт или неудобство.

Ежедневните превръзки осигуряват дискретност и са незаменим помощник за всяка дама, независимо от възрастовата ѝ категория.

Гарантирайте си удобство и защита през всеки ден от месечния цикъл, като се доверите на правилните превръзки за целта. Заложете на висококачествени изработки, произведени от изчистени материали. Те ще гарантират комфорта, отличната абсорбация и ще ви осигурят възможност за свобода на движенията по всяко време на месеца. Не се ограничавайте от нищо, а ограничете дискомфорта, напомнят от Sleepy Organic.

Вижте още...

Ортеза за рамо от неопрен

admin

Полезността на повредени при транспортиране уреди

radi

4 причини защо бебешките колички са важни

radi