МЕЖДУНАРОДНО ПОЛОЖЕНИЕ

Опълченец бе изгорен жив от бойци от полка ” Азов”


 http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201504242108-kekc.htm

Украински бойци от доброволческия, националистически полк ” Азов” разпратиха на Опълченците и хакерите от «КиберБеркут» видеоклип показващ саморазправата им над войник от армията на Новорусия. ” Както твърдят авторите на това видео, записът е направен в покрайнините на село Широкино и със всички сепаратисти, предатели на Украйна и опълченци ще се постъпва по същия начин”- се казва в съобщението.
кадрите показват как няколко палача завързват своята жертва към кръст, забиват го в земята и подпалват дървената конструкция.
” Страх това не предизвиква, нито у нас, нито у Въоръжените сили на Новорусия-твърде много сме преживели в този живот! Но едва ли ще взимаме в плен повече ” Азовци” след случилото се . Така реагираха на зверствата на ” Азовците” хакерите от «КиберБеркут» .
Истинността на видеозаписа за сега със сигурност и пълна достоверност не е установена. Официални данни от властите на ДНР за сега също не са обявявани.
” Азов” е едно от най-известните подразделения на украинската национална гвардия. Било е сформирано като батальон, после разширено до полк. Там воюват крайни националисти-украинци и чуждестранни наемници. Полкът използва на своя флаг символиката на СС на нацистка Германия. Нееднократно се е съобщавало за издевателства и военни престъпления извършени от бойци на “Азов” спрямо мирното население. Полкът се разполага в Мариупол.

Видео: Сводки от ополчението на Новорусия/ВКонтакте. ру

Вижте още...

“Сплашване” или на прага на война?

admin

На днешния ден преди 19 години НАТО бомбардира Югославия

admin

Разкрит е най-трогателният участник в парада за 9 май!

admin