МЕЖДУНАРОДНО ПОЛОЖЕНИЕ

В СЕВАСТОПОЛ С ПО-ГРАНДИОЗЕН ПАРАД ЗА 9 МАЙ ОТ МОСКВА!

Военният парад по случай 70 години от Деня на Победата в Севастопол ще бъде най-мащабният на територията на РФ и ще первъзхожда дори този в Москва.
В момента тече трескава подготовка за събитието в града-герой. През центъра на Севастопол трябва да преминат БТР-и, системи за залпов огън ” Град”, гаубици и зенитно-ракетни комплекси ” Оса”.
За пръв път в Севастопол ще бъде показан ракетно-пушечния комплекс “Панцирь”. Общо 40 единици бойна техника ще преминат през града. за сега екипажите на бойните машини и пешевата част репетират на терена на военното летище Херсонес.
1500 офицери, моряци и войници ще маршируват през центъра на града-герой. Подготовката се провежда на закрития терен на летището, далече от лъбопитните погледи. Сухопътният парад няма да бъде единственото грандиозно шоу в Севастопол по случай Деня на Победата.
В цялата си красота ще се покаже авиацията и разбира се Черноморския военно-морски флот. Летците и командирите на военни кораби също вече са започнали подготовката.
На 9 май над града ще кръжат 11 самолета , а в пристанището ще бъдат строени 10 кораба, во главе с флагмана-крайсерът ” Москва”.

Вижте още...

” И ТИ ЛИ БРУТЕ”? : Президентът на България отказа да празнува 9 май в Москва

admin

Руската Гос Дума: Призивите на конгреса на САЩ да се въоръжи Украйна са провокация против Русия!

admin

БЪЛГАРИЯ ГАЗ ПИКАЕ ЗАРАДИ ” ТУРСКИ ПОТОК”

admin