ПРАХ В ОЧИТЕ

МЕРЕЛИН МОНРО УБИТА ЗАРАДИ ФИДЕЛ КАСТРО.

Бившият офицер на ЦРУ, 78 годишният Норман Ходжис, че именно той по заповед на правителството е направил смъртоносна инжекция на актрисата и секс-символ на всички времена Мерелин Монро, съобщава порталът worldnewsdailyreport.com.
Ходжис също така признава, че в периода 1959-1972 по поръчка на американските власти е извършил 37 убийства.самопризнанията си Ходжис прави на смъртния си одър в малък хоспис в щата Вирджиния.
Мъжът разказва, че той е отглавявал петорка професионалисти, които правили убийствата да изглеждат, като нещастни случаи.
Бившият офицер от ЦРУ пояснява, че той е убивал онези, които биха могли да представляват заплаха за сигурността на държавата. Заповедите, по думите му били давани от неговия началник, майор Джеймс «Джимми» Хейвърт.
Според разказа на Ходжис Мерелин Монро е единствената жена, която той е убил. Въпреки това той не съжалява за стореното, т.к. съществували доказателства за това, че тя е имала любовна афера не само с Кенеди, но и с Фидел Кастро.
Тя би могла да предаде стратегическа информация на комунистите, което било недопустимо, разяснява Ходжис.
Около 1.00 след полунощ, на 5 август 1962-ра сътрудникът на ЦРУ изпълнява задачата си : влиза в стаята на актрисата и и поставя инжекция с успокоително в комбинация с барбитурат, което довежда до смъртта на Монро.
тези откровения привличат вниманието на ФБР. В хосписа, където Ходжис лежи на смъртен одър той се намира с белезници на ръцете, провежда се разследване и проверка на споделените от него факти.
Сред признанията на екс-сътрудника на ЦРУ сред жертвите на “петорката професионалисти” са били политически активисти, журналисти, профсъюзни лидери, учени и художници.

Вижте още...

Албена Вулева с опит в любителското кино!

admin

НОВИТЕ ИЗКУСИТЕЛКИ НА ХОЛИВУД

admin

ГАВРЯТ НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА В БИГ БРАДЪР

admin