Без категория

Акценти в банята

Баните често получават репутацията на една от най-малко стилните стаи в целия дом. Независимо дали ще ремонтирате малка стая за гости с баня или основен апартамент, баните често се считат за строго индивидуални. Банята е мястото, където сушите косата си, миете си зъбите или усъвършенствате рутината си за грижа за кожата и косата. Баните са пълни с безкрайно вдъхновение – просто трябва да проявите малко креативност при създаването на вашата баня.

Независимо дали искате да облеете пространството си в успокояващ нюанс на боята, причудливи тапети, привличащи погледа плочки или големи огледала, има много начини да подчертаете себе си от момента, в който влезете. И след като се спрете на основите, можете да подобрите пространството с обмислени, довършителни щрихи. Може и да искате да превърнете пространството в банята си в спа-оазис. В този случаи добавете стилни аплици и голяма вана. Ако сте заложили на баня, която може да издържи на времето и тенденциите, изберете класически мрамор, двойна мивка и душ кабина. Ако искате да изразите смелата си страна, изборете изящен полилей за банята си.

С толкова много възможности за избор, създаването на банята на вашите мечти може да изглежда като огромно начинание. Но повярвайте ни, цялата упорита работа ще ви се изплати. Не само, че обновяването на вашата баня ще направи пространството ви по-съобразено с личния ви стил, но изследванията също така показват, че може да увеличи общата стойност на дома ви. Всъщност добавянето на стилна баня може да увеличи средната стойност на дома ви средно с 5,7 процента.

Как да съчетаете цветовете в банята можете да прочетете тук http://ideizaremont.com/%d0%be%d1%87%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%bd%d0%b8-%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d1%8a%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d1%86%d0%b2%d0%b5/

Вижте още...

Какво представляват музикалните инструменти

radi

Как да изплатя кредитната си карта?

radi

Актуални новини и анализи от България 24.

radi