Без категория

ЕСЕННИ ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ НА ХОЛА

Есенните салони се характеризират с топлина . Те трябва да бъдат уютни и домашни среди, където текстилът ни поддържа контакт с природата чрез цветовете.

 Кадифени възглавници

Декорирането с кадифе  става по-необходимо от всякога през есента и зимата. Тази тъкан, която е мека на допир, създава топла среда на всички нива, като същевременно осигурява изисканост и елегантност. Така че не се колебайте и тази есен добавете кадифени възглавници към вашия диван.

Флорални мотиви през есента

Цветята са мотиви, които обикновено се свързват преди всичко с пролетта, но в зависимост от това какви цветя и какви цветове съпътстват щампите, те могат лесно да се адаптират към всяко време на годината.

Смесете тъкани

Вълна, памучно плетиво, материи тип трико, косъм… Ключът към успеха в декорирането на дивана през есента е да заложите на комбинацията от материи и текстури. По този начин ще придадете специално “богатство” на цялото пространство, създавайки уют и стил, където искате да бъдете. Балансирайте комбинацията с възглавници в светли тонове като бяло и бежово.

 Зелено и сивo винаги работят

Неутрален цвят като светло сиво кара зеленото да изпъква два пъти повече. Карирани щампи, зигзагообразни шарки, мраморни текстури… през есента ги оставете да текат свободно, защото това е време, което се нуждае от оживена среда, която минимизира влиянието на липсата на светлина.

домотекс - произведено специално за теб

 Създайте кът за четене в кафяви тонове

За да не изглежда диван или шезлонг с кафяви възглавници твърде сериозен, трикът отново е да смесите текстури и шарки.  Друг съвет , който ще ви помогне, е да изберете възглавници с различни размери, за да играете с обем и да избегнете монотонна визия.

Сиво и горчица

През последните сезони станахме свидетели на консолидирането на двойка цветове: сиво и горчица. Защо работят толкова добре? Тъй като единият е неутрален, а другият е топъл, те изглеждат добре практически по всяко време на годината. През есента ги изберете с рустикални текстури.

Щампи с мини цветя

Ако щампите с големи цветя не ви харесват, не се притеснявайте, можете да изберете и възглавници с мини цветя. За да не бъде резултатът твърде пролетен, избягвайте пастелните тонове и заложете на топлите цветове.

Вижте още...

Какво означава да имаш предварително одобрен кредит?

radi

АКСЕСОАРИ ЗА УКРАСА НА МАЛКИ БАНИ

radi

Съживете банята си с обновен рустик стил

radi