Без категория

Какво означава да имаш предварително одобрен кредит?

Наличието на предварително одобрен кредит прави да изглежда, че парите вече са в ръка. Въпреки че се смята за лесен потребителски кредит, не е така. Все още трябва да отговаряте на изискванията.

Една от най-интересните системи е системата за предварително одобрено кредитиране, тоест като сте клиент на банката, потребителският кредит е лесен за получаване. Това е добре, защото субектите се стремят да ви задържат като клиент, като ви предлагат по-ниски цени. Въпреки че изглежда, че няма изисквания, те вече разполагат с вашите данни в момента на предлагането на финансирането и вашата история на плащанията, което прави окончателното одобрение по-бързо.

Тези видове заеми често се наричат ​​лесни потребителски заеми, защото се отпускат бързо. Но ако банката ви го предлага по персонализиран начин, то е защото е напълно сигурна, че ще можете да отговорите на нейните изисквания.

В момента, в който искате да го поискате, те ще направят анализ на риска точно както ако сте друг клиент, въпреки че ще игнорират искането за много данни, които вече имат в своите бази данни.

Какво да купя с предварително одобрен кредит?

Предварително одобреният кредит е потребителски кредит, който може да бъде достъпен в зависимост от това какво искате да закупите, тъй като сумата, която ще поискате, трябва да бъде в рамките на установените лимити. Лихвените проценти и условията също варират в зависимост от заведението, където го поискате, колко печелите на месец и дали имате добра кредитна история или не. След това е необходимо да знаете какви са сумите за плащане на вноска, лихвата и колко време е максималният срок за отказ от кредита.

Потребителските кредити са кредити, предназначени за задоволяване на лични нужди. По принцип хората искат потребителски кредит, за да финансират обзавеждането на къщата, да предприемат пътуване, да закупят електроуреди, да отпразнуват сватба или рожден ден и др.

Лесни потребителски кредити

Не бъркайте така наречените лесни потребителски кредити с необезпечени кредити. Те обикновено са много впечатляващи, но трябва да прочетете добре „дребния шрифт“, ако ставките са наистина ниски и ставките също, ще трябва да внимавате или поне да попитате повече и да изясните всичките си съмнения . По този начин се избягват бъдещи неудобства, вечни плащания и наистина високи разходи, които никой не иска или не може да си позволи.

 

Вижте още...

Преглед на он-лайн печата-2 част!

admin

Дебора е принудително изританата от Брадъра!

admin

Как да изберем заложна къща: плюсове и минуси

radi