Без категория

Парти рокли за младежи

Ярки и колоритни, парти роклите и тоалетите за тинейджъри, са нещо, което създава имидж и настроение. Ето някои интересни модели дамски рокли, които да вземете предвид, когато ви предстои посещение на клуб.

  1. Рокля с голи рамене/голо рамо. Този тип облекло е отлично решение, ако имате красиви рамене. Предимството на роклите с голо рамо е, че можете да правите много вариации в тях. Те може да се носят с едно разголено рамо, тип лодка или като високо деколте.
  2. Рокля с дължина до средата на прасеца. Не е необходимо да обмисляте варианти с твърде дълги рокли. На висока и стройна фигура, роклите до средата на прасеца създават по-смел и актуален поглед. Уверете се, че обувките също са страхотни, като следвате правилата за пропорции и заложите на елегантни ниски боти.
  3. Рокля по тялото. Въпреки, че късата черна рокля е всеобщ фаворит на всички в тази категория, късите тесни рокли в смели цветове, носени с колан, са отличен избор за парти. Тази рокля изглежда чудесно с ботушите над коляното с висок ток.
  4. Рокля тип „прегърни ме”. Тази фантастична рокля придава безкомпромисен стил. Докато танцувате, тя нежно се плъзга над тялото и бедрата. Тази рокля изглежда страхотно с плитки или дори вдигната коса.
  5. Плътна хипи рокля до глезените. Опитайте с дълга плетена рокля, които прегръща тялото и завършва под коленете. Памук, вълна или кашмир с атрактивни цветни детайли правят смъртоносно комбо. Съчетайте я с груби обувки, боти или ботуши, обувки и ботуши, за да завършите ансамбъла в един стил.
  6. Рокля с оригинални ръкави. Експериментирайте с ефекта на ръкавите. Има толкова много стилове, в които те работят добре. Набрани ръкави, бохемски ръкави, ръкави тип пеперуда, три четвърти ръкави, ръкави с прорези – са само малка част от възможностите. Ръкавите могат да превърнат тоалета ви в нещо необикновено и ще издигнат визията ви на съвсем ново ниво.
  7. Туники. Тази модерна тийнейджърска дреха е винаги интересна. Може да носите туниката с огромен колан точно под бюста. Други опции са, че туниката може да се използва като блуза с A-силует, която пада върху тялото. Тя може да е изработена и от тънка материя и да има леки, свободни връзки на гърба.

Важни в избора на клубно облекло са цветовете и материите.  Не се придържайте към скучните и монотонни нюанси. Експериментирайте! Опитайте дантели, пайети и атрактивни дизайни. Направете микс и мач, като го сдвоите с оригинални аксесоари.

Най-важното е да експериментирате с дължини, бижута и стилове. Опитайте да носите облекла с цепки, без презрамки, с допълнителни джобове – изборът е неограничен. Не забравяйте да играете с цветовете.

Когато вече разбракте колко много идеи може да осъществите с луксозните парти рокли за юноши, можете да ги използвате, за да създадете уникален ансамбъл и да персонализирате по ваш вкус

Вижте още...

Разлики между кредитна линия и личен кредит

radi

Кое казино е нов кандидат за лиценз в България?

radi

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ – НАМЕРИ СВОЯ СТИЛ

radi