Без категория

Модни пуловери

През есента и зимата ще са на мода както тънките пуловери, изработени от естествени материи, така и по-обемните модели.  Те също са доста комфортни и изглеждат много интересно. Ако пуловерът е изработен от естествени влакна, тогава, въпреки фината текстура /ако говорим за ангора или кашмир/, той ще ви топли добре.

Плетената жилетка е още една версия на пуловера. Тя прилича на пуловер, но е снабдена с копчета, а понякога и с качулка. Жилетката е проектирана така, че да може да се носи закопчана /като пуловер/ или разкопчана /като наметка/.

Модни цветове за пуловери

Що се отнася до цветовата гама на пуловерите, то всичко зависи от вашия вкус и, разбира се, модните тенденции. Тъй като пуловерът е изключително универсален елемент от модния гардероб, вариантите относно цветовете са доста разнообразни. Черно, бяло, сиво, бежово, бордо, кафяви нюанси – ето тези тонове се считат за класика, но не трябва да се пренебрегват и другите модни цветове – жълто, оранжево, тюркоаз, синьо.

Когато избирате цвета на пуловера, следва да обърнете повече внимание на това, къде ще се показвате с него – ако ще го обличате за работа в офиса, по-добре заложете на нежните, пастелни цветове. Ако се нуждаете от пуловер за всеки ден, за разходка и забавление, тогава нюансите могат да бъдат коренно различни.

Полезни съвети при избор на пуловер:

Огледайте внимателно пуловера – той не следва да има стърчащи конци, а шевовете би трябвало да са стегнати. Новият пуловер е недопустимо да има и “завалвания” – ако все пак забележите такива, това означава, че е бил изпробван доста пъти или просто е изработен от нишки с ниско качество.

Когато избирате детски пуловер, уверете се, че той е мек и приятен на пипане. Ако детето чувства дискомфорт като дразнене и сърбеж, докато носи пуловера, значи е изработен от нискокачествени материали. Хубаво е, ако детският пуловер има ярки, закачливи изображения – това винаги ще развесели всяко дете.

Изчетете внимателно инструкциите за пране на пуловера. Повечето модели изискват деликатна грижа и добре е да сте наясно със специфичните изисквания за грижа на конкретния модел.

Източник: stylezone.bg

Вижте още...

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ – НАМЕРИ СВОЯ СТИЛ

radi

Какво е незабавен паричен кредит?

radi

Как да се предпазим от измами при кредитиране

radi