ОПАШКИ

Безделници в действие!

Френският булдог на Лейди Гага Аиша се сдоби със собствен акаунт в Instagram : https://instagram.com/missasiakinney/.
гга булдог
Инициатор, разбира се е ексцентричната стопанка Лейди Гага.
Още в първите дни след създаването си любимецът на Гага се сдобил с 16 хиляди абоната.
За сега Аиша има едва 6 изложени фотографии, за сметка на това са със забележително съдържание. Булдогът практикува пилатес на фона на перуките на стопанката си или позира с шикозен тюрбан.
Миналата година PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) обвини Гага в тормоз над кучето си.

аиша2

Уви, самата организация за защита правата на животните често е обект на обвинения и подозрения в занимания стоящи твърде далече от интересите на четириногите ни събратя.
Повод за конфликта между Гага и PETA са снимки във Фейсбук профила на музикалната звезда, където Аиша е увековечена цялата накичена с бижута с камъни и паети. Тогава недоволство изразяват освен PETA и редица почитатели на звездата.
аиша3
Докато за последните има някаква логика да си губят времето с глупости из социалните мрежи, то много обезпокоителен е въпросът защо световна организация, като PETA не насочи усилията си например против клането на делфини в Дания, а прекарва работното си врече човъркайки им профилите на световни знаменитости.
delfini-daniq-Small
Или за тях е по-важно вдигането на рекламен шум, около имитирана природозащитна дейност. Все пак газенето по гумени ботуши в окървавените води на Фарьорските острови далеч не е така приятно и бляскаво, като медийни заядни със звезда от ранга на Лейди Гага и спасяването на френския и булдог Аиша от часовете му по пилатес…

Вижте още...

КУЧЕ-ГЕРОЙ!

admin

Така и не обикнах Исай…;(((

admin

Международният ден на кучето!

admin