Без категория

ЕЛЕКТРИЧЕСКА КАНА

Електрическите кани са енергийно ефективни и затоплят водата бързо (по-бързо, отколкото на котлон или в микровълнова печка). Можете дори да контролирате температурата на водата на повечето от по-новите модели, функция, която любителите на чая и кафето обичат. Освен това се изключва автоматично, така че никога няма да се притеснявате, ако кипвате вода за чай и се разсейвате при телефонно обаждане.

  1. Електрическата кана за чай е по-бърза.

Не проведохме никакви научни експерименти в името на тази статия, но е безопасно да се каже, че електрическа кана за чай ще кипи вода по-бързо от вашата кана за котлони. (Забележка: Сет Стивънсън, който пише за Slate, казва, че електрическа кана ще свърши работата за около половината от времето .)

  1. Не е нужно да се притеснявате, че ще си взривите чайника.

Вдигнете ръката си, ако някога сте взривявали кана за чай на котлон. Сега вдигнете ръката си, ако някога сте успели да взривите електрическата си кана за чай. Достатъчно казано.

  1. Вероятно няма да изгорите ръката си.

Чайниците за чай с котлони се нагряват и дори да имат дръжки, които са предназначени да са топлоустойчиви.

  1. Не подсвирква.

Някои хора може да намират крещящите чайници за очарователни, но изглежда много от вас се спускат от другата страна на пронизващите писъци на чайник. Повечето електрически кани просто се изключват автоматично, когато водата заври – без писъци.

 

  1. По-точно е.

Ако ще се впуснете в приготвянето на чаша кафе или чай, температурата е от ключово значение. Ако например правите френска преса, искате температурата да е 195 ° F, което е по-малко от кипенето. Зеленият чай харесва малко по-ниска температура – около 160 ° F до 170 ° F за японските зелени чайове и пролетни чайове а , 170 ° F до 180 ° F за китайските зелени чайове. Докато температурата е до голяма степен гадаене с котлите за котлони (лично аз оставям моята да заври, след това изчаквам минута или две, за да се охлади леко), много електрически чайници ви позволяват да загреете водата си до точна температура, гарантирайки перфектна чаша всеки път .

Вижте още...

Дебора е принудително изританата от Брадъра!

admin

Премахни от приятели!

admin

Обезпечен заем – какво представлява?

radi