Без категория

Чаршафи с бамбук

Спрямо съвременното спално бельо от бамбук мненията са, че то е идеално за създаване на романтичен декор, не само за специални поводи, но и за поддържане на елегантен и функционален дизайн през цялата година. Бамбуковите чаршафи набират все повече популярност и дори в някои домакинства са не по-малко предпочитани от тези от памук, лен, вълна или коприна.

Ето няколко идеи за това как може да създадете романтична обстановка в спалнята с бамбуково спално бельо.

 

Луксозно спално бельо в черно и червено

Няма нужда да се притеснявате за романтичното послание, което изпращате с чаршафи и покривало от бамбук в тази класическа цветова схема. Черните чаршафи, възглавнички и шалтета в този стил са идеално решение не само за вашия специален повод, но и за да добавите луксозно докосване към тази област от жилището в ежедневието. Макар че това не е традиционното ежедневно спално бельо за легло, с него може да се чувствате комфортно, през цялата година.

 

 Спално бельо с Пейсли детайли

Може да създадете спалня с зашеметяваща атмосфера и да я допълните с романтични акценти. Просто не може да се обърка с бамбукови постелки за легло. Заложете на покривало за легло с пейсли десен и включете в обзавеждането малки акценти в червено и розово. Розовите листенца, разпръснати по леглото, също имат способността да изпратят ясно послание към вашата половинка, че романтиката е във въздуха.

 

 Фино текстурирано спално бельо

Не е задължително да поставяте покривала и одеяла за легла, които имат сърца или рози, за да създадете романтично усещане в спалнята. Тайната е в естествения усет към естетиката. Отлична идея е да заложите на телегирано или капитонирано шалте от бамбук, което освен невероятна мекота и комфорт ще добави към облика на спалнята фантастично аеро усещане. Има толкова много опции за включване на текстура за това пространство, че ни се иска да опитаме всички тези текстилни изделия наведнъж.

 

Оригами от кърпи с форма на лебед

Оригамито от хавлиени кърпи под форма на изящни лебеди е идеален избор за тези от вас, които  искат да изпратят деликатно любовно послание към партньора си. С тази идея ще създадете уютна спалня, пълна с акценти и меки текстилни материали сияйно белите хавлиени тъкани на лебедите.

 

 Прозрачни тъкани

Включването на конструкция с класически завеси под формата на балдехин е модерна и великолепна концепция за спалня, която естествено изразява романтика и класа. Благодарение на прозрачните материи, спалнята ви ще изглежда така, сякаш спите върху пухкави облаци. Това е страхотна украса, когато се опитвате да направите вашето лично пространство романтично, но не искате да се придържате към традиционния декор за Деня на Свети Валентин. Може да замените розите с тропически цветя, които работят много добре в този дизайн. Венчелистчета правят стаята тропическа, тъй като те са различни от стандартните розови листенца, които сме свикнали да виждаме в романтичните спални.

Вижте още...

АКСЕСОАРИ ЗА УКРАСА НА МАЛКИ БАНИ

radi

Гърция премахна изискването за PCR тест при влизане в страната за ваксинираните граждани на ЕС

admin

Врати за баня с акрилно покритие за лекота и издръжливост

radi