Без категория

Спално бельо материи

В наши дни се предлагат спални комплекти, проектирани в различни цветове. С тази публикация ще ви покажем как да създадете бюджетен проект за обновяване на вашата спалня с едноцветно съчетание от битов текстил за спалня. Ето няколко идеи за декор на спалня с материи.

Меки сини нюанси

Небесно синьо

Не може да се сбърка с по-меките сини тонове, защото те създават усещане за релаксация и домашен уют. Небесно синьото е един от онези цветове, които ви карат да се чувствате спокойни, така че смисълът в използването на този цвят в спалнята ще допринесе и за създаването на романтично усещане във вашето лично пространство.

 

Пастелно синьо

Отлична идея за спалня е да създадете монохромен интериор в мек нюанс на синьо. Това е фантастичен начин да добавите доза романтика в спалнята по един по-фин и деликатен начин. Този лек цвят ще накара тази област на вашия дом да се чувства и да изглежда просторна и светла. В красивата пастелно синя спалня ще се чувствате така, сякаш всичките ви притеснения остават пред вратата.

 

Примамливи кафяви нюанси

Добавянето на естествени кафяви нюанси като оформление на обстановката във вашата спалня ще накара стаята да се усеща свежа и жизнена. Включването на органични кафяви тонове е чудесен начин да добавите романтика в една стая, защото кафявият цвят е толкова смел. Можете лесно да присъедините романтични акценти в този мек и топъл цвят и със сигурност ще усетите, че пространството става по-романтично.

 

Лъскаво портокалово

Фините портокалови нюанси ще донесат освежаващо докосване във вашето лично пространство. Използването на оранжевото като акцент е фантастичен начин да оживите пространството. Това показва колко гъвкав може да бъде оранжевият цвят и колко може да промени цялостното усещане в интериора, що се отнася до нивата на романтика в тази стая.

 

Свежо жълто

Жълто-оранжевият цвят в спалнята може да направи стаята интересна и пълна с живот. Чудесно е да се включат интересни декоративни елементи с романтичен модел, защото те са тези, които изпълват пространството с поп цвят и положително настроение. Съчетайте всички тези елементи правилно по отношение на пропорции, размери и форма, за да се чувствате спокойно и уютно в спалнята.

 

Зелен цвят

Зелена дамаска

Обзавеждането в спалнята може да включва десен на дамаска. Не бива да се прекалява с този смел модел и не бива да се опитвате да го повтаряте навсякъде, за да не създадете претрупан интериор. Зелената дамаска на завесите, следва да комуникира добре с покритието за спалня, одеялата и акцентните възглавнички. Всички тези елементи, съчетани по цвят и модел, помагат да зададете спокоен тона на стаята и да я превърнете в наистина романтична спалня. Свежият бял цвят в една такава спалня ще изглежда дори по-смел в сравнение с финия неутрален декор. Ще се изненадате на спокойното усещане, което вашата спалня ще излъчва, ако реализирате една такава концепция.

 

Приглушено, земно зелено

Няма нищо по-романтично от това да заложите на земни зелени тонове, с които да придадете жизненост на вашата спалня. Приглушените зелени нюанси естествено карат пространството да се оживи, а когато се намирате в такава спалня, пространството ще се отвори и ще се почувства по-привлекателно.

 

Сив цвят

Спалнята в сиво и розово е романтична концепция, която изглежда фантастично за хората, които предпочитат да използват естествените цветове в дома си, които им напомнят на красотата на природата. Това е фантастично цветно комбо, което е невероятно отпускащо. Прекрасните малки розови елементи в тази спалня са намек за романтика, докато сивото действа като смел фон.

Източник: Спално бельо

Вижте още...

Няколко прости съвета за управление на кредитната карта и изграждане на добър кредит

radi

Модни пуловери

radi

Какво да направите, ако ключът в ключалката на вратата е заседнал?

radi