Без категория

Спалното бельо от египетски памук

Спалните комплекти от египетски памук се проектират така, че да отговарят на препоръките на експертите. Качествените спални комплекти включват характеристики като лечение на акне, хигроскопичност, абсорбация, микромасаж, намаляване на статиката в помещението, отблъскване на неприятните миризми, бактериите и акарите. Поради факта, че спалното бельо от египетски памук спада към луксозната категория продукти, с него могат да се осъществяват различни дизайнерски идеиС тази публикация ще ви представим няколко концепции за художествено оформление със спални комплекти от египетски памук, с които да обновите обстановката във вашата спалня.

 

  1. Спалня в средиземноморски стил

Можете да създадете оригинален дизайн за спалня в средиземноморски стил, като включите покривало за легло и декоративни възглавнички от египетски памук с великолепни цветови отпечатъци. Създайте текстуриран поглед с допълнителни декоративни елементи и ще се наслаждавате на класическа бохемска атмосфера. Средиземноморският стил, макар и многостранен, съчетава всички видове цветови схеми, модели и живи дизайни. Детайлите в този стил заемат важно място тук а ярките цветове са ключът към създаването на този вид усещане в пространството.

 

  1. Спалня в бохемски стил

Чудесен избор е да заложите на артистичен бохемски дизайн, който провокира чувство на уединение. Леглото дори може да има завеса, която да го зонира от останалото жилищно пространство. Едно такова романтично убежище от градската суета може да ви предложи персонализирана среда за почивка и отдих, в която де се изолирате и да   забравите за всички тревоги. Добре е да обърнете внимание и на всички детайли на дизайна. Спалните комплекти от египетски памук се вписват отлично в бохемския стил и създават усещане за безгрижие.

 

  1. Спалня във Фънки стил

Друга интересна опция е да създадете елегантна спалня във Фънки стил, която да се отличава с блестящи и ярки сини стени. Това е чудесна дизайнерска идея за спалнята на младата тийнейджърка или тинейджър. Благодарение на тъканите от египетски памук можете да създадете функционален и стилен дизайн, съчетавайки завивките, завесите и килима в любимите си цветове и принтове. Красивите цветни акценти могат да направят една такава спалня спокойна и релаксираща.

 

  1. Спалня в класически стил

Една невероятна дизайнерска концепция за класическа спалня може да включва оригинална декорация на таблата на леглото. Това би било невероятна концепция за спалня, стая за гости или всекидневна и ще добави към интериора класическо докосване. Цветовете на материята, която ще включите върху таблата на леглото ще придадат характер и индивидуалност към естествените облицовки в органични цветове.

 

  1. Луксозна спалня

Едно от най-добрите решения, с които може да създадете изтънчена и аристократична спалня със спално бельо и интериорни възглавнички от египетски памук е луксозния дизайн и да ги разпръснете из стаята. Може да включите във вашия проект тъмна акцентна стена, която помага на всички останали цветове да изпъкнат. Тъмният цвят на стената може да помогне да се подчертаят по-фините елементи. За да създадете луксозно докосване включете деликатно, дантелено покривало за легло и произведения на изкуството върху акцентната стена. Благодарение на тъмния й цвят, те ще се открояват страхотно. Това е чудесна концепция за спалнята на младо семейство.

 

Вижте още...

Строителна бригада

radi

Кое казино е нов кандидат за лиценз в България?

radi

Модни пуловери

radi