Без категория

Сребристи спортни обувки

Няма как да не сте чували словосъчетания от типа „сребърни стрели”, „сребърен сърфист”, „сребърни криле”. Изобщо среброто заема много силна част от колективното въображение и както виждаме, то е свързано с полет, с бързина, със спорт. Затова изобщо не е учудващо, че има много онлайн търсения за сребристи спортни обувки.

Ако при търсенето на други цветове има по-скоро някаква естетическа нотка, то при търсенето на сребърни спортни обувки, може да има някакъв подсъзнателен инстинкт, който подтиква към търсене на скорост, а оттам и на победа; на преимущество пред противника.

Среброто като цвят символизира богатството и успеха. За разлика от сивото, то е по-жизнен цвят, по-игрив, по-забавен дори. Блясъкът на сребристите обувки се забелязва отдалеч, а това дава някакъв вид преимущество в спортните игри. Среброто като цвят символизира елегантност, лукс, благородство, затова не е чудно, че такива спортни обувки се носят и като модна добавка към облеклото на момичетата, които сериозно следят модните тенденции.

 Сребърните спортни обувки могат да бъдат най-различни: маратонки, кецове, тенис обувки, обувки за зала, обувки за баскетбол, обувки за някакъв вид спорт; има и сребърни футболни обувки, но те се продават само в спортни магазини и са предназначени конкретно за футболния терен. Всички тези видове се избират основателно според вида спорт.

Сребърният цвят няма как убегне и на момичетата, които макар да не избират спортни обувки заради спорта, те го правят заради стила. А със сребърни обувки, много по-лесно биха направили впечатляващи комбинации в спортно-елегантния стил. Не са малко вдъхновенията, които момичетата, могат да получат онлайн, след като разгледат различните модели и предложения.

Ваш е изборът да си купите спортни обувки в сребърен цвят, как ще ги съчетаете и как ще ги ползвате. Изборът на съвременния онлайн пазар е огромен, така че вие най-добре знаете как да оползотворите това богатство на модели.

Източник: E-obuvki

Вижте още...

Как да украсим с картини?

radi

Какво означава да имаш предварително одобрен кредит?

radi

ЕСЕННИ ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ НА ХОЛА

radi