Без категория

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ – НАМЕРИ СВОЯ СТИЛ

И съответно изберете аксесоари за баня. Ако харесвате винтидж визия , купете порцеланови или стъклени комплекти с надписи. По-добре е, ако са пълни комплекти, за да запазят същата естетика. Керамиката и геометричните релефи са на мода за този тип аксесоари. Използвайте бяло, розово или сиво за северен въздух. Ако индустриалният стил ви подхожда, металните ще са вашият избор. Разбира се, изберете ги с добро качество и от неръждаема стомана. За естествена баня помислете за стъкло, комбинирано с естествени влакна в аксесоарите.

  1. Създавайте секции, така че всичко да има своето място и да има място за всичко. Можете да постигнете това с тави, кошници и други организационни модули, които сме виждали по-рано.
  2. Разделете пространството. Колкото и малко да е, винаги можете да правите разделения. Определете място в банята за всеки член на семейството. Ако трябва да споделяте чекмедже, защото имате само едно, използвайте прозрачни разделители, които ви позволяват да видите по-добре съдържанието му.
  3. Създайте раздел за лични принадлежности. Представлява обикновена кутия, кошница или шкаф, в който съхранявате всичко (паста за зъби, тоалетна хартия, гел, шампоан, крем…). Благодарение на това всеки път, когато ви свърши нещо, знаете къде да намерите заместител. Знаете и къде да търсите, за да видите дали трябва да купите нещо, което да замените.  Отървете се от всичко, което обикновено не използвате и аксесоарите за баня ще бъдат по-полезни, ще ви помогнат да оптимизирате пространството и ще изпъкнат повече в декорацията.

Ако обърнете внимание на тези малки детайли, ще можете да постигнете страхотни резултати във вашата баня, които не само ще се забелязват като стил, но и ще ускорят и ще направят най-ежедневните сесии за хигиена и красота по-приятни.

Вижте още...

Изграждане на финансова култура: Ключови аспекти за успешно управление на кредитите

radi

Как мога да получа сватбен заем?

radi

Технология за полагане на битумни керемиди

radi