Без категория

АКСЕСОАРИ ЗА УКРАСА НА МАЛКИ БАНИ

В малките бани всеки сантиметър е от значение. Така че трябва да изострите своята изобретателност, за да се възползвате от цялото пространство и да оборудвате банята по възможно най-добрия начин с функционални и красиви мебели и аксесоари. Целта е да получим функционалност и благополучие. Поради тази причина искаме да ви представим голямо разнообразие от аксесоари, стенни лампи и мебели за мивка, за да можете да декорирате и настроите своята мини баня, сякаш е най-голямата по стил.

ЕТО НЯКОЛКО ИДЕИ ЗА ОБЗАВЕЖДАНЕ НА МАЛКА БАНЯ

Когато ще обзаведем баня, мислим за различните аксесоари и елементи, които ще трябва да съхраняваме. В този смисъл възниква основна концепция: съхранение. Имаме нужда от мебели, които всъщност помагат за декорирането и се превръщат в контейнери за съхранение на всякакви неща.

Идеалът е винаги да имаме всичко под ръка, обаче може да възникне въпрос, какво да правим, ако банята е малка? Има много голямо разнообразие от мебели, които се адаптират идеално към пространството, дори ако това е баня с вана: стенни рафтове, тесни шкафове за мивката, рафтове с куки за окачване на кърпи, мебели с чекмеджета и др. На търговско ниво има всякакви размери, които могат да бъдат прикрепени много добре към нашето пространство.

ДЕКОРИРАЙТЕ С АКСЕСОАРИ

Освен мебелите, ние постигаме приятна, фина и функционална естетика чрез аксесоари, които по един или друг начин ни помагат да съхраняваме всякакви артикули или просто ни помагат да поддържаме ред и да проектираме модерни бани . Някои примери са платнени чанти, ъглов рафт, рафт във ваната за поставяне на лодките, поставка за кърпи и др.

Основната цел, която трябва да вземем предвид, е вътрешната организация. Всичко може да има място в банята , дори и да е мини баня . Първото нещо е да наблюдаваме мястото, да проверим какво ще ни трябва и да си направим първи мисловен образ на това, което можем да поставим. Оттам нататък всичко е въпрос на започване на подреждането на необходимите аксесоари за баня. След това ви показваме цяла серия от изображения, които са много полезни, за да получите предишно вдъхновение, ако все още не знаете как да украсите малка баня .

 

Вижте още...

Азис, баба Манева и Птиците на Хичкок!

admin

Как да декорираме банята си с луксозни дизайнерски мебели

radi

Уникалната операция от нощта срещу 1 май през 1961-ва….

admin