Без категория

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ

Ако мислите да обновите огледалото за баня, ще ви дадем няколко съвета как да го изберете, и вдъхновение да го направите декоративно.

Ние не молим огледалото в банята да ни провъзгласява за най-красивите  всяка сутрин, след като скочим от леглото. Но то разкрасява нашата баня с присъствието си. Не е ли вярно, че с голямо внимание избирате огледалото в антрето, или за стената на хола? Така че защо не направим  същото, и за банята? Да, трябва да е практично, за да не направим бъркотия при бръснене или гримиране.

Но изборът на огледало за баня е много повече от естетически въпрос. За да решите кой е най-подходящият,  ще трябва да вземете предвид  не само декорацията, но и размера на вашата баня и стената, върху която се намира.

Кръглите ще внесат много динамика и са идеални за бани с небрежен и по-младежки вид. Вместо това, ако търсите елегантен ефект, изберете го правоъгълен и без рамка. Той е по-трезвен и ще остави декоративната отговорност на останалите елементи, като плочки, тоалетни или мебели.

Асиметричните могат да превърнат нормалната баня в много по-модерна. С криволичещи и неправилни линии и разположени едната вертикално, а другата хоризонтално, те придават авангардна нотка на банята.

Рамката е един от най-важните елементи, тъй като помага да се определи стила на банята. Дървените придават много уютен естествен вид, тези от неръждаема стомана имат модерен и оригинален нюанс. Смолистите са  устойчиви и ви позволяват да създавате сложни форми, Скосени: това са огледалата, които нямат рамка. Те имат ъглов ръб и предлагат модерна, изчистена и елегантна естетика.

ОГЛЕДАЛА С ДРУГИ ФУНКЦИИ

Това, че огледалото за баня има някаква екстра, винаги ще бъде предимство. Могат да бъдат под формата на триптих, с шкафове, против замъгляване или с LED светлини.

 

Вижте още...

Уникалната операция от нощта срещу 1 май през 1961-ва….

admin

Предимства на потребителските кредити

radi

Как да изберем заложна къща: плюсове и минуси

radi