ПРАХ В ОЧИТЕ

НОВИТЕ ИЗКУСИТЕЛКИ НА ХОЛИВУД

Времето лети и старите съблазнителки от големия екран отдавна са пратени да плетат чорапи в люлеещ се стол. Холивуд има своите нови красавици, които съблазняват зрителя в киносалоните  и навяват мръсни помисли в главите на по-силната половина от човечеството .

618x801

Ето и кои са основните участнички в мокрите сънища на съвременния кино-любител от мъжки пол и модел за подражание и обект на завист на милиони жени по света.

1. Лили Колинз.

лили колинз

Съвременната «Одри Хепбърн»  е не само добра актриса, но  умее и добре да се продаде. Девойката винаги се е отличавала с привлекателна външност, но предишните и образи оставяха да се желае повече… Мнозина се смущаваха от гъстите и вежди, но в последствие те се превърнаха в мечтан блян за останалите представителки на пола.  Мъжата аудитория на свой ред оцени красивото лице на Колинз. Актрисата е много далече от кукленския образ на копи-пейст на девойките излезли от кабинета на пластичния хирург Изтънченост и благородство са качествата на Колинз, които в наши дни са особена рядкост.

2. Ана де Армас.

Ана де Армас

Красавицата от  кубински произход години наред се появявваше в не до там касови и забележителни продукции, но накрая успя да изтегли печелившия си билет, попадайки в каста на  “Бягащия по ръба 2049”. Трябва да се признае, че именно открояващата се външност на Анна и носи успех в ролята. Чувствената девойка контрастира сред колегите. Изглежда така, сякаш Ана е създадена за ораза на съблазнителка.Разбира се, такава ярка артистка не би могла да остане незабелязана, както от обикновените мъже, така и от популярните списания, които започват да класират Ана сред  списъците на най-желани и красиви жени. Това  дава силен тласък на кариерата на Ана и тя не спира да получава нови и нови предложения за роли.

3. Руни Мара.

Руни Мара

Руни не е клесическа красавица, но точно това е нейният чар, който осигурява на актисата милиони почитатели. Момичето с интелигентна външност  забелязват всички. Тя се откроява на фона на изтъркания, моден типаж с надути устни и тежки мигли.  Мара не веднъж играе мъжкарани, но дори така привлекателността и се набива на очи. Изтънчените черти на лицето и интригуват не само режисьори и продуценти, но и създателите на модни трендове. Момичето постоянно рекламира скъпа парфюмерия и козметика, изявява се не само, като талантлива актриса , но и като успешен модел.

4. Марго Роби.

Марго Робби.

Привлекателната австралийка има всички шансове да се превърне в основната блондинка на Холивуд. Девойката е родена в семейство на творци, така че съдбата и до голяма степен е била предопределена. Родителите на Марго  не се сдобили със световна слава, но за това пък тя сторила това вместо тях. Пробивът на Роби е със касоразбивача ” Вълкът от Уолстрийт”, където си партнира с Лео Ди Каприо. Двамата разиграват няколко горещи сцени, които привличат вниманието към Марго. По-късно тя доказва, че качествата и не се изчерпват с милото личице и перфектна фигура.Наскоро актрисата се превъплъти в образа на състезателката по фигурно пързаляне Тони Хардинг, където акцентът пада съвсем не на визуалните предимства на Роби. Актьорската и игра е високо оценена не само от зрителите, но и от филмовите критици.

5. Морена Бакарин.

Морена Баккарин

От пръв поглед личи, че актрисата не попада под описанието на типичната американка.Това се обяснява от факта, че Морена е родена в Бразилия. Момичето от малка мечтае за сцената, за това започва да си пробива път към киното, чрез епизодични участия в малко популярни сериали. Черните очи и коси  с цвят на гарваново крило не  оставят ревнодушни никого, за това Бакарин започва да получава открояващи се роли, като пикът на популярността и донася участието в ” Дедпул”.

Вижте още...

МЕРЕЛИН МОНРО УБИТА ЗАРАДИ ФИДЕЛ КАСТРО.

admin

Фенове припадат заради Енрике Иглесиас в Истанбул

admin

Филмът ” Сан Андреас”- рецензия!

admin