ТРЕНДОВЕ

Новогодишната тапеза: украса и сервировка

До Нова година остава съвсем малко време, а празничното настроение още не е дошло? Време е да поправим това! Представяме на вашето  внимание специална подборка от вдъхновяващи фотоси с варианти за украса на новогодишната маса.

scale_600 (3)

Безусловно главното украшение на новогодишната маса ще бъдат най- вкусните блюда, които всяка домакина ще е приготвила за празника. Но освен  иисканите ястия струва си да се остави място на масата за декоративните композиции от различни материали, а също така и за свещите.

scale_600 (13)

scale_600 (12)

scale_600 (11)

Дизайнерските трендове за тази година препоръчват  в новогодишните украшения да се използва не само традиционните топли съчетания на цветовете (червен и зелен), но и студени такива,както и и неутрални оттенъци в съчетание с дърво и  осветителни тела.

scale_600 (14)

 

scale_600 (15)

На пика на  популярността са природните материали, така  че предварително се запасете с плетени салфетки, шишарки, елхови клонки. Отлично подхождат за украса различни кошници, в които може да се поставят ярко оцветен сладости, например цветни донъти.

scale_600

scale_600 (5)

scale_600 (4)

Не се  бойте да украсите новогодишната си маса  с цветя. Това ще освежи общата атмосфера на уют и ще добави лекота. Освен това през зимата  цветя на масата ще изглеждат доста екстравагантно.

scale_600 (10)

Добавете в декора златни и сребърни детайли, а също така брокат. Такива предмети прибавят вълшебство в общото настроение на празника.

scale_600 (8)

scale_600 (2)

scale_600 (7)

 

 

Вижте още...

Какво е суперлуние супер луна

admin