ГОВОРИТ-ЗАХАЖАЕВА

ДЕСЕТТЕ НАЙ НЕПРИСТОЙНИ СЕКСУАЛНИ ТРАДИЦИИ НА НАРОДИТЕ ПО СВЕТА! ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ ДО СЕГА ГИ ПРАКТИКУВАТ И ХИЧ НЕ СЕ СРАМУВАТ!

ЗА СЪВРЕМЕННИЯ ЧОВЕК ИНТИМНАТА СФЕРА СИ Е ЛИЧНО НЕГОВО ДЕЛО. ОБАЧЕ, ДАЛЕЧ НЕ ВЪВ ВСИЧКИ РЕГИОНИ ПРЕДСТАВАТА ЗА СЕКСА Е ТАКАВА. ВСЯКА КУЛТУРА  СЕ ОТНАСЯ ПО СЪВЕРШЕННО ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН КЪМ ТОЗИ ПРОЦЕС. НЯКОИ ПЛЕМЕНА ИЛИ ДОРИ ЦЕЛИ НАРОДИ, СА  ИЗМИСЛИЛИ НЕВЕРОЯТНИ РИТУАЛИ ЗА ВЪЗБУЖДАНЕ И УВЕЛИЧАВАНЕ НА СЕКСУАЛНАТА НАСЛАДА И ДО СЕГА ПОЧИТАТ СВОИТЕ СЕКСУАЛНИ ТРАДИЦИИ.
ОСТРОВИ ТРОБРИАН
ПЛЕМЕТО, КОЕТО ЖИВЕЕ ТАМ ИМА ОСОБЕНА ПРЕДСТАВА ЗА СЕКСУЛНИТЕ ЛАСКИ. ЕДИН ОТ НАЙ-ВЪЗБУЖДАЩИТЕ МОМЕНТИ ЗА ТЯХ СЕ СЧИТА ИЗГРИЗВАНЕТО НА МИГЛИТЕ НА ПАРТНЬОРА.

00012725

МИКРОНЕЗИЯ
ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ПЛЕМЕТО ПОНАПЕ, КОЕТО ЖИВЕЕ В МИКРОНЕЗИЯ, СТИМУЛИРАТ СВОЯТА ПОЛОВИНКА С  ПОМОЩТА НА УХАПВАНЕ ОТ МРАВКИ.

изтеглен файл (1)

ИНДОНЕЗИЯ
МЪЖЕТЕ НА ПЛЕМЕТО БАТА ОТ ОСТРОВ СУМАТРА , ЗА ПО ГОЛЯМА НАСЛАДА НА СВОЕТО МОМИЧЕ, ВМЪКВАТ ПОД КОЖАТА НА ПОЛОВИЯ СИ ОРГАН ДРЕБНИ КАМЪЧЕТА И МИДИЧКИ.
DIGITAL CAMERA
DIGITAL CAMERA

img_8694_1200

БРАЗИЛИЯ
ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ПЛЕМЕТО ТОПИНАМБА ПРЕДИ ПОЛОВ АКТ ОТИВАЛИ В ГОРАТА ДА ДРАЗНЯТ С ПОЛОВИЯ СИ ЧЛЕН ОПРЕДЕЛЕН ВИД ЗМИИ, С ЦЕЛ ДА ГИ УХАПЯТ, СЛЕД УЖИЛВАНЕТО НА РЕПТИЛИЯТА ПОЛОВ ОРГАН СЕ ПОДУВАЛ ЗА НЯКОЛКО ЧАСА И ДАВАЛ ВЪЗМОЖНОСТ ДЪЛГО, В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА НЯКОЛКО ЧАСА  ДА НАСЛАЖДАВАТ СВОЯ ЖЕНА.

25186b8cb247fc1ac88f4a5d6cedebed

БОЛИВИЯ
В ПЛЕМЕТО СИРОНИО В ИЗТОЧНА БОЛИВИЯ, ИМА МНОГО ДРЕВНА ТРАДИЦИЯ – ПРЕДИ АКТА ДА СЕ ПОГЛЪЩАТ ВЪШКИТЕ И АКАРИТЕ, КОИТО СЕ НАМИРАТ ВЪРХУ КОЖАТА НА ПАРТНЕРА. ОКАЗВА СЕ ЧЕ ТЕ  СЪДЪРЖАЛИ АФРОДИЗИАК.

1200px-Male_human_head_louse 05_kak-peredayutsya-vshi-1

НАМИБИЯ
ПРИ МЪЖЕТЕ НА ПЛЕМЕТО ГОТТЕНТОТИ ОТ ЮЖНА АФРИКА, СЪЩЕСТВУВА СТРАННА ТРАДИЦИЯ, ДА СИ АМПУТИРАТ САМИ ЕДИНИЯ ТЕСТИС. СЧИТАЛО СЕ, ЧЕ ТОВА ПРЕДПАЗВА СЕМЕЙСТВО ОТ РАЖДАНЕ НА БЛИЗНАЦИ, КОИТО СЕ ВЪЗПРИЕМАЛИ, КАТО ЗА ПРОКЛЯТИЕ НА ЦЯЛОТО ПЛЕМЕ!

0576265001396261801_26654_600x458 sovet-1-pochemu-v-moshonke-odno-yaichko-vishe-drugogo_2

КАМЧАТКА
На КАМАТКА ПРИ АБОРИГЕНИТЕ СЕ СЧИТАЛО ЗА ЧЕСТ , АКО ЧУЖДЕНЕЦ  ПРЕСПИ СЪС ЖЕНАТА НА СТОПАНИНА, КОЙТО МУ ДАВА ПОКРИВ И ПОДСЛОН. АКО СЛЕД ТОВА ЖЕНАТА ЗАБРЕМЕНЯВАЛА – ТОВА СЕ ОТБЕЛЯЗВАЛО, КАТО ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО ПЛЕМЕ. НО ТОВА ЯВЛЕНИЕ ИМА РАЗУМНО  ОБЯСНЕНИЕ – ПЛЕМЕНАТА НА КАМАТКА СА МАЛОЧИСЛЕНИ, И ПОЧТИ ВСИЧКИТЕ ИМ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ  СЕ НАМИРАТ В РОДСТВЕНИ ВРЪЗКИ ЕДИН СЪС ДРУГ, А НА МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ МУ  Е НЕОБХОДИМА НОВА, СВЕЖА КРЪВ ОТ ДРУГИ ПЛЕМЕНА И НАРОДИ.

e60f69fbcdaa5a4ccdd3ea450a1a1c56

images (5)

КОНГО
В АФРИКАНСКИ ПЛЕМЕНА НА ТЕРИТОРИЯТА НА КОНГО БУЛКАТА ПРЕДИ  ДА СЕ ОМЪЖИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛИШЕНА ОТ ДЕВСТВЕННОСТ ОТ ВОЖДА НА ПЛЕМЕТО, ПРИ ТОВА, АКО ТОЙ НЯМА СИЛИ ДА ГО СВЪРШИ, БИЛ ДЕТРОНИРАН И ПЛЕМЕТО СИ ИЗБИРАЛО НОВ ВОЖД !

Ovahimba-Gehoeft-640x337 Korowai-11 5975f08a7af5071c0c045a79

КОРЕЯ
В КОРЕЯ СЕ ПРАКТИКУВА СТРАННА СТИМУЛАЦИЯ НА ПАРТНЕРА. ЗА ДА ПОСТИГНЕ ПО-ДОБР ЕРЕКЦИЯ, ЖЕНИТЕ УБОЖДАТ  СВОИТЕ МЪЖЕ В ИНТИМНОТО МЯСТО СЪС СПЕЦАЛНА ИГЛА.

photo3496

АВСТРАЛИЯ
АБОРИГЕНИТЕ НА АВСТРАЛИЙСКО ПЛЕМЕ АРУНТА В ЗНАК НА УВАЖЕНИЕ КЪМ ПРИЯТЕЛЯ СИ, МУ ПРЕДЛАГАЛИ СВОЯТА СЪПРУГА ЗА НЯКОЛКО ДНИ. ПРИ ТОВА ОТКАЗЪТ СЕ ВЪЗПРИЕМАЛ, КАТО ЗА ГОЛЯМА ОБИДА !

sex-615x409

В КРАЯ ИМАМ ЖЕЛАНИЕ ДА ПОВТОРЯ ПОЗНАТАТА НА ВСИЧКИ ФРАЗА — ТОВА, КОЕТО Е ЕСТЕСТВЕНО, ТО НЕ  БЕЗОБРАЗНО! И ВСЕ ПАК СЕКСУАЛНИТЕ ТРАДИЦИИ НА НЯКОИ НАРОДИ НИ КАРАТ ДА СИ ЗАМИСЛИМ И ДА ПРЕМЪЛЧИМ…., НАЛИ???

Вижте още...

ОПАСНОСТИ ПРИ КОНТАКТ С КОТКИТЕ- КАК ДА ГИ ИЗБЕГНЕМ?

admin

Добро същество ли е човекът?

admin

Всеки, който гледа повече от три животни е психично болен!

admin