SHOWBIZZ ТУРЦИЯ

Без честитки за Фахрие Евджен- не била бременна, а дебела!

Локумът и турските баклави играят лоша шега не само на руските туристки в южната ни съседка! От апетитната  сладкарска промишленост на бившата Османска империя страдат редови и не чак толкова туркини. След като турските медии почти безпричинно, но не без да имат оправдание за заблудата си честитиха несъществуващата бременност на актрисата Берен Сааат, сега са насочили основателните си подозрения към друга новоомъжила се пишман звезда.

cU28pZKqvIg

Берен Саат

Не особено привлекателната съпруга на световно признатия, турски секс символ Бурак Озчивит- Фахрие Евджен така се успокоила, че вече е напуснала редиците на старите моми, макар и с последния влак, че  възприела успеха си да се сдобие с такъв знатен съпруг за даденост и изоставила грижите за външния си вид на произвола.

bIL41Tjmjqo

Бурак Озчивит

Зарадвалата се на успеха си на любовния фронт, Фахрие  се  отпуснала, свалила гарда  и  се отдала на празненства и чревоугодничество в резултат на което и се наложило да дава обстойни обяснения на какво се дължат внезапно появилите се мащабни габарити на снагата и, както и защо е преминала към  размер облекло XXXL.

6bcL7fzJIG4

Уви, престижното за всяка турска съпруга оправдание- “чакам бебе” не било възможно да бъде използвано, т.к Фахрие изобщо не била бременна…   ” Аз не съм бременна! “- нервничала Фахрие пред медиите и оправдавала надебеляването си с хормонални изменения , в резултат на провеждано стероидно лечение на травма на гръбнака…Въпреки, че гърба си оперира лятото не тя, а съпругът и… Съдейки по избухливите реакции може да се вярва, че хормоните на не особено търсената актриса наистина не са наред, но все пак, за по-сигурно в оправдателната какафония се включил и личният треньор на Фахрие, който пояснил,  че хормоналните препарати често се отразяват неблагоприятно върху теглото на пациента. Пропуснал да обясни обаче, защо  той се е провалил с неутрализирането на негативният страничен ефект от лечението…

Eevfw_RBvlQ

Покрай сагата с надебеляването, Фахрие Евджен оповестила, че “за сега не бързала да става майка”. Предвид зрялата възраст на актрисата, която в момента не е заета с абсолютно никакви проекти  се очаква следващото и изказване по темата да бъде в стила на шегата на  турската звезда Ажда Пекан, която на 71 годишна възраст хвърли бомба в медиите, че  ще става майка за пръв път.

ajda

Ажда Пекан

 

Вижте още...

Неслихан Атагюл по-търсена от всякога!

admin

” МЕХМЕД: ЗАВОЕВАТЕЛЯТ НА СВЕТА” КРАТКО СЪДЪРЖАНИЕ НА СЕРИЯ ПЪРВА

admin

НОВИЯТ СЕРИАЛ “И В РАДОСТ И В ТЪГА”

admin