ПЛЮВАЛНИК

ЕКШЪН С ПРЕСЛАВА И БИРМАТА СЛЕД НАГРАДИТЕ НА ПАЙНЕР! (обновена)

Читатели на сайта ” Скръбни Вести” се свързаха рано тази сутрин с редакцията, за да споделят впечатленията си от среднощни събития в чалга заведението The Cotton Club. Случката според тях се разиграла към 4.00 часа в нощта след концерта за наградите на ” Пайнер” , на фирмено парти по повод събитието.  Преслава дама, в явно нетрезво състояние обикаляла с чаша уиски в ръка и се натискала и целувала с език отрочето на Тони Стораро- Фики и моделът Стоян Дудов, който често се снима из поп-фолк клипове, както може да бъде видян и в последния и клип  Особено активен в интимниченето с  Преслава бил именно Фикрет, според свидетели на случващото се. Те споделят, че изпълнителят от турски произход  цитираме: “постоянно прегръщаше и целуваше Преслава”. Малко по-късно в заведението с “гръм и трясък”, както разказват нашите информатори-очевидци нахлул и  Бирмата, сочен за близък другар в живота на Преслава. Последвала разправия с разнежилите се лица, а  Преслава дама се опитала да успокои ситуацията, като покани  Бирмата на сцената. Номерът и не минал според очевидци и Бирмата се насочил към сепаретата да търси сметка на всички, както се изразяват нашите информатори, без да уточняват дали потърсената сметка била за консумацията на напитки в заведението или сметката е била представена за “ползУването” на  Преслава.

бирмата

Удар отнесъл собственика на заведението, въпреки, че свидетели се кълнат, че истинската цел бил именно  младият турчин Фикрет, който обаче се изнизал от мелето, като пръдня из гащи невредим. Самата Преслава също отнесла няколко тупаника, и дори прокървила, според сведения на някои свидетели на срамния инцидент.

преслава

В последствие ситуацията се нажежила до там, че се наложило да се намеси и охраната на заведението, както нашите втрещени “кореспонденти” докладват – с “бухалки в ръка”, но последното го отдавам на старата българска поговорка- “На страха очите са големи”. Най-вероятно са били обикновени стикове за голф или учителски показалки. След това, според разказа и използваните изразни средства на нашите информатори  Бирмата  бил изхвърлен от заведението “като куче” с разцепена на няколко места глава, а  Преслава   не го последвала към болницата…Тя останала в заведението до 5.00 сутринта, когато напуснала местопроизшествието заедно със сестра си…

fiki1

Вижте още...

ЦИГАНСКА Е ДУШАТА…

admin

НАРОДЪТ ГЛАДУВА, ЕМИЛИЯ ДЕБЕЛЕЕ!

admin

Меня сегодня Муза посетила….

admin