НЕ Е СМЕШНО

Трима глупака и половина срещу агресията на Кремъл!

Радвам се, че в тези нерадостни и тежки за нацията времена се намира кой да ни разсмива, при това напълно безплатно! Ето тия дни например, 14 човека направили “протест-митинг” срещу…тук затаете дъх, седнете и се уверете ,че сте пишкали, защото опасноста да се напикаете от смях е особено голяма-срещу „яростната проруска пропагандна и дезинформационна и медийна среда“.

4b262f8f378ef05dd6e08f1cc78b6209

WTF? В Българските медии, даже там където обективността е направо закон- новините никога не се отразява руската гледна точка, никъде! За пример ще дам само новините на БТВ, където сводките за първите дни след примирието в Украина сключено в Минск се даваха изявленията само на украинските власти, чиято легитимност все още е въпрос на спор. Да не говорим за обвинителния тон спрямо Русия, откритото манипулиране на общественото мнение, че от руска страна целенасочено не изпълняват мирните съглашения от Минск и какви ли още не похвати, които ако поровиш в интернте ще разбереш, че са не просто някаква си анти-руска пропаганда, ами откровена замаскирана лъжа. И това не е само по този канал. Другият национален Нова ТВ също блесна с интервю на посланика на Украина, но този на Русия някак услужливо и угодно нещо го попропуснаха…Случва се…. И изведнъж някакви 10 дъртака изскачат забулени с всевъзможни знамена, предимно на Украйна (?!) и ЕС и под звуците на лошото озвучаване подскачат в протест на Кремълската агресия….Не, сериозно къде я усетихте тая кремълска агресия, къде, кога и по какъв повод въобще се сетихте за Кремъл?! Та Кремъл сигурно не знае, че България все още я има на картата, а тук изведнъж се намериха някакви старци премазани от неговата тежка ръка!
едвин сугарев
Любопитното в случая е, че Русия де факто не иска нищо от България, не е грешно да се каже, че изпитва чувства на дълбоко безразличие към нашите скромни особи, докато съвсем обратно от ЕС и НАТО пътека направиха да ни “ухажват”, за да останем с усещането ,че сме се отдали по любов, а не сме били просто преебани. Нужно ли е да напомням, че от ЕС непрестанно налагат какви ли не изисквания за адаптации, уеднаквяване, синхронизиране, унифициране и т.н. на законодателство и цялостно функциониране на държавата спрямо техните правила (разбирай-изисквания) , а генералния секретар на НАТО се довлече лично, за да разпореди разполагането на базите на военния пакт в столицата. Какъв Кремъл на тоя фон за Бога?! Аз през ден слушам изявления, мнения, изказвания, заплахи, ултиматуми, препоръки и забележки то не бяха от лидери на държави-членки на ЕС, то не бяха от някакви висши държавни служители на САЩ, то не бяха секретари и секретарки на НАТО. От друга страна да ме убиеш не мога да ви кажа как изглежда посланика на Русия, никъде не го чух и видях тоя човек. Путин го знам от интернет, иначе по ТВ не го показват… И изведнъж излиза с цялата си бледоликост Иво Инджев, мил руски възпитаник, застава на микрофона и тамън наострих уши да чуя как ще благодари, че са го изучили така хубаво, нашият развява плакат Свобода или СССР….

иво инджев

Господи какъв малоумник! От колко години вече няма СССР?! Тоя верно живее в някаква проблемна информационна и медийна среда, щом такава стара новина за разпада на СССР още не достигнала до него. И, да попитам аз защо не се бори за свободата си от информационната агресия на СССР, докато зубреше там, подготвяйки се за агентурното си минало, което предполагам също е било издържано в духа на най-добрите традиции на разузнаването на СССР!
биография инджев
 Ей такива бледи, ошмулени лицемери, като ми се явят на жълтите павета и все се чудя защо няма жълтъци от яйца по тях?! Баш тоя ли застана там да врещи? Най-облагодетелстваният. Ама, неспирно е желанието му да е угоден на всяка власт. Хамелеон. Ей на, какво казва Уикипедия: Бивш секретен сътрудник на Първо главно управление на Държавна сигурност, с агентурен псевдоним „Ивайло“. А, сега се самоопределя като антикомунист. Колко удобно! “Завършва висше образование в СССР”!!!! А, сега били му отнели свободата…да остане необразован. Така, стига за това леке Ивайло, да продължим с останалите ” протестъри”.
Да видим тия 3-ма мъже и половина с какви, аджеба искания са се довлякли пред президенството увити в украински знамена, които съвсем не става ясно каква именно връзка имат с Кремълската агресия, но лекарствата у нас са скъпи, да не бъдем претенциозни към някои не съвсем здрави сектори от човешката психика….
Ето, глобалните искания на обединилите се трима против „яростната проруска пропагандна и дезинформационна и медийна среда“:
1.Настояват за категорична позиция на държавните органи по въпроса с кремълската информационна агресия в България- такава няма, т.е. може да се счита, че това им искане е изпълнено.
2.Настояват министър-председателят да обяви в нарочна декларация, че България е член и ще продължи да бъде член на ЕС и НАТО- Принципно правилно би било по такива глобални въпроси от общонационално значение да се провеждат референдуми. В светлината на нивата на интелект у актуалния ни минстър-председател е крайно неразумно това решение да се оставя изцяло в неговата компетенция…
3. Изискват правителството да излезе с декларация, че осъжда агресията на Русия срещу независима Украйна и срещу нарушаването на споразуменията от Минск -явно не са се запознали с корена на конфликта в Украйна. Не е хубаво информационно неподготвени да излизате на портест, господа. Но то пък вие сте си декларирали, че сте информационно и медийно дезинформиране. Факт, личи ви.
4. Издигнато било искане Народното събрание да обяви в обща декларация, че излизането на страната ни от ЕС и НАТО не стои на дневен ред – Всъщност-стои. Именно това стои на дневен ред за голяма част от българите и е повод за разделение, макар и не на равни квоти в позиците на гражданите.
5. Имало и искане Парламентът да потвърди, че сме европейска държава и лоялен съюзник на цивилизованите народи в ЕС и НАТО- Боооожеее, ама по-лоялен едва ли са имали в цялата история на съществуването си! Толкова лоялен, че чак да ти се догади!
Сега. Хубаво е да не се разходват средства за щяло и нещяло и в тия гладни времена да се плаща на всякакви несретници да тичат и скандират и протестират срещу несъществуващи проблеми. Освен това, ако ще протестирате за нещо-бъдете конкретни. Каква е тая манджа с грозде- къде тръгнахме от медийната дезинформация, та през Украйна, та стигнахме до декларации, че ще целуваме гъза ан Ес и НАТО и за в бъдеще. Малко по-конкретно. Не може с един хонорар да покриете тематиките за три портеста…И, вземете вкарайте малко професионализъм в тоя занаят “протестърството”. вече втора година се практикува у нас, не може така на ниво халтура. Ето сега тия-нито озвучаването им като хората, нито говорителя си подбрали правилно…вече се спряхме на темата как Ивайло завършил в СССР, пък държи плакат, че то му било отнело свободата…Айде, по-сериозно ще ви помоля. И тия знамена. Вкарайте ред. Чак и знаме на Сирия и свастика развяхте…
руска пропаганда
 Резил! Уж скандирате „Тук не е Москва” пък веете знамена на Украйна- да не би да искате да кажете, че тук е Украйна?! Доста неизчистена позиция! Следващ лозунг : „Не ви щем руския мир, щом идва с война”- не се връзва с исканията за деклариране на подчинение на НАТО, въпросният военен пакт идва тук с бойна техника и повиквателни за война…Или какво- руски мир не щете, а американска война щете?!
Продължаваме прегледа на нелепи лозунги. Кой по дяволите им е идейният вдъхновител? Да го уволнят.”Не съм русофоб, но не съм и роб”- изключително нелепо твърдение! Българинът е тотално поробен и това няма нищо общо с никаква Русия, която пак повтарям дори е забравила вече къде сме на картата. Поробени сме от управление на държавата и законодателни разпоредби приведени в съответствие на изискванията на ЕС- там ревете! Русия отдааавна не съветва България за нищо, дори къде да си продава доматите трето качество..,.не че тук вече се произвеждат домати – купуваме си ги от Турция за по-евтино. Но, това е друга тема. “Аз не съм русофоб, аз съм тиранофоб”-ей това вече ме навежда на мисълта, че е сътворено от някой, който е изконсумирал халюциногенни гъби…
И, в заключение искам да призова, когато се почувствате самотни и скучаещи или просто си нямате работа-не си я търсете по протести! Колкото и да ви се заплаща за това!

Вижте още...

СЪЮЗНИЦИТЕ НА ХИТЛЕР ПРАЗНУВАТ ПОГРОМА НАД НЕГО!

admin

ЛУНА- КОГАТО ЛЕКАРСТВАТА НЕ ПОМАГАТ ИЛИ НЕ Е ЛУД ТОЗИ, КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА!

admin

Велоалеята на века се изми….;(((

admin