ЧАРШАФИ

Търсите ли принца на бял кон? Ето кои са най-обаятелните, съвременни принцове!

Представям ви най-популярните принцове на света!

И нека дори някои от тях да живеят в държави, в които вече не управляват монархии или  дори въобще са се лишили от титлата си, но все пак те се явяват потомци на крале, във вените им тече синя кръв и най-малкото просто са  оперативно интересни обекти във всеки смисъл на това понятие. 😉

 

 

Принц Уильям, 35 години

 

671a20e2f940414d051948ec3f5a08c5725a01af

 

Общественик,  ангажиран с благотворителност, бивш пилот от “Спешна помощ”, внук на кралицата на Великобритания Елизавета II, принц Уилям може и да не е красавец, но е доста обаятелен и компенсира с чувство за хумор. За жалост, принц Уилям вече 6 години е женен за състудентката си Кейт Мидълтън, която му роди син Джордж и дъщеря Шарлота. Двойката чакат и трети наследник…

 

Принц Хари, 32 годишен

 

e62a7e9525c1750bc929b9356f5f1b58b38b876e

 

Също не е свободен.

Рижавият веселяк и любител на шумните партита е готов да се откаже от бохемския си образ на живот и да свие семейно гнездо. Претендентка за ролята на негова съпруга е Меган Маркл. Не е известно с какво брюнетката е пленила принца, който се славеше, като любител на блодинките…Принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл ще се оженят на 19 май следващата година.

 

Жан-Кристоф Наполеон, 30 години

 

790ecf9bb897d614864d91d5a166521f4867ecba

 

Негово императорско и кралско величество Жан-Кристоф Луи-Фердинанд-Алберик, принц Наполеон е пра пра племеник на великия император Наполеон-един от най-завидните ергени на Планетата! Жан Кристоф  завършил Харвард, работи като инвестиционен банкер. Великите предци и титлите не му дават,  уви никакви привилегии… Но, ако Франция все пак реши да се върне към монархия, то той би могъл да претендира за престола.

Като цяло- не особено перспективен кандидат…;)

 

Лоренцо Боргезе, 45 годишен

 

82b9de3ec527f3359cfcde9e5a52f7d109ed0837

 

Моят личен фаворит!!!

Красавецът Боргезе е потомък на принцеса Марсела Боргезе, сестрата на Наполеон Паулина Боргезе, Папа Павел  V (Камило Боргезе) и каринал Сципион Боргезе. Фамилният герб на семейство Боргезе украсява фасадата на катедралата Свети Петър в Рим.

Лоренцо е роден в Милано, родителите му са -княз Франческо и обикновената американска гражданка Аманда Лий.

Боргезе е ерген!!!

Живее в Ню Йорк, ръководи козметична империя, основана от неговата баба-принцеса Марсела Боргезе. Притежава и собствен бранд, от чието име произвежда козметика, бира и мъжка мода.

Лоренцо, също така е активен защитник на правата на животните. Произвежда специално за техните нужди органична козметика и оглавява организацията с не стопанска цел Animal Aid USA, която се занимава със спасяването на животни в беда.

Красивият ерген, също така е написал романа The Princess of Nowhere, базиран върху историята на неговото семейство и е участвал в няколко риалити формата, в които  си търсеше жена, но за щастие до сега така и не е намерил онази единствената!

 

Кронпринц Хусеин, 22 години

 

465bba5f8ef3c378b47bcadfff6b691739344ea5

 

Кронпринц Хуссейн бин ал-Абдалла —  е син на краля на Йордании Абдулла II и кралица Рания. На официалния сайт на принца се  съобщава, че то се явява пряк потомък на Пророка Мухаммед в 42-о поколение и е кръстен в чест на дядо си, основателя  на съвременна Йордании. Завършил е Кралската Академия в Мадаб, основана от неговия баща, изучава политология в Университета на Джорджтаун в Вашингтон. Хуссейн обожава мотоцикли и активно води  страница в Instagram,където вече има повече от милион последователи.

 

Принц Хамдан, 34 годишен

 

8ac76f3215bfb43d96a99a60112bef5b42b2d48e

 

Принцът, наследник на престола на Дубай  Хамдан ибн Мохаммед Аль Мактум е приказно богат! състоянието му се оценява на 18 милиарда долара… Той управлява инвестиционен фонд, председателства университет, назован в негова чест, ръководи Лига  за подкрепа на млади предпринимачи, Комитета по спорта на Емирство Дубай и дубайския център за изследване на аутизма. Хадман обича да пътешества, харесва екстремните спортове и демонстрира изпълнения си със събития живот в  Instagram, където има  5 и половина милиона последователи.

 

Принц Карл Филипп, 38 години

 

e5d97eb79d1377950c7a12936be5c90f5b43cd9a

 

Скромен и с визия на модел, принцът на Швеция Карл Филип е второто дете на Негово Величество крал Карл XVI  Густав и Нейно Величество кралица Силвия и е трети на опашката за трона. Карл има чин лейтенант на военно-морския флот, завършил е курсове по графичен дизайн в Стокхолм, увлича се по фотография и участва в автомобилни състезания.

Наскоро премина стаж в National Geographic, след което взе участие в създаването на няколко филма за шведския изпитател Карл Линей.

Сърцето на кандидат-престолонаследника е успяла да покори моделът София Хелквист, която стана негова съпруга преди няколко години.

 

Андреа Казираги, 33 годишен

 

d7864a404ae51c9e92688630d4802af24b45efe2

 

Принцът на Монако, синеокият Андреа Казираги е наследил външността на своята баба-известната красавица Грейс Кели!

Е, вярно че активният образ на живот малко е поодрипал визията на Андреа…Той вече не е така неотразим, както в годините на буйната си младост. Освен това вече е женен за представителка на древен, аристократичен род, внучката на един от най-богатите хора на света Беатрис Боромео, което силно сваля рейтинга му сред най-желаните мъже на света.

 

Принц Амедео, 31 години

 

21c74134e68fd9ee0137ec66985ee65d933e6a69

 

Не е красив , нито умен.

Негово Императорско и Кралско Височество принц Амадео Белгийски, който е випускник на Лондонското училище по икономика е загубил своят титул по особено глупав начин. Глупаво усмихнатият принц загубил правото си на престолонаследие през 2015-та година, когато без необходимото за това позволение от страна на своя чичо-монарх, белгийският крал, се оженил за италианката Елизабет Мария фон Волкенштайн…

На сватбените си фотографии Амадео изглежда все така глупаво щастлив, поставяйки личното си щастие над трона и титлите…

 

Кронпринц Хокон, 43 годишен

 

13e71278896b71a96d826b94546d687eba7c6676

 

Випускник на Военно-морското училище, мъж-красавец и истински романтик!

Кронпринцът на Норвегия е взел за жена самотната майка Метте-Марит, която работила, като сервитьорка…

Всички негови роднини били твърдо против този брак, но Хокон осиновил детето и и се оженил за любимата си, която му родила две деца-дъщеря Ингрид Александра и син Свере Магнус. Съпрузите излъчват семейно щастие, с което помрачават нашето и попарват надеждите ни да станем принцеси…

Загубата е голяма – кронпринцът е служи във флота, изучавал е обществено-политически науки, обича театъра и особено норвежкия драматург Хенри Ибсен, кара ски, управлява яхта, увлича се по делтапланеризъм и изглежда зашеметяващо по бански…

 

Принц Николай, 32 години

 

36f591cb5ba85d3a58b264b06e9ce5db0a272a25

 

Николас Медфорт-Милс е бил принц на Румъния едва 5 години. Николас е роден в Швейцария и до 25-тата си годишнина живее във Великобритания. През 2010-та година се мести в Румъния и получава от дядо си, крал Михая титлата принц. Започва да учи румънски и да се готви да продължи династията. Но, кралят се разочарова от внука си, защото счита, че не му достига кралско достойнство и го лишава от титлата.

Несъстоялият се принц и сам се радва на такъв развой на събитията : ” Кралският живот означава, да съществуваш по такъв начин, какъвто  за мен е неприемлив. По тази причина приемам с болка в сърцето решението на крал Михай.”

Работата е там, че Николас не особено обичал да посещава официални мероприятия и да носи строги костюми. Той се увлича от вело-спорт и обича активно да прекарва времето си. Участва в състезания и е обиколил на колело цяла Румъния(вместо да вниква в тънкостите на дипломацията, каквото било желанието на крал Михай). Освен това животът с титла се оказал лишен от обикновени, човешки радости. Например, Николас не могъл дори да си поръча от любимата си пица. Когато диктувал на службата за доставка своя адрес : “дворец Елизабета, източно крило” отстреща просто му се присмивали и не приемали поръчката.

 

Принц Гийом, 35 годишен

 

be42325882e644920d9d736c7cdbcd402847a14e

 

Гийом е най-големият син на херцога на Люксембург- Анри и бъдещ велик херцог. Завършил е Кралската военна академия в Сендхерст и факултета по езици, филология и хуманитарни науки на Университета Анже по специалността “политология”. Владее пет езика. За 10 години служба във въоръжените сили на Люксембург е достигнал до чин лейтенат-полковник. Оглавява Съвета по икономическо развитие. Свири на фортопиано и китара, прекрасно пее и…е женен за белгийската графиня Стефания де Лануа.

 

 

Вижте още...

КАК ИЗГЛЕЖДАТ СПАЛНИТЕ ПО СВЕТА

admin

Предимствата на спането с памучни спални комплекти, които не можете да си позволите да пренебрегнете

radi

БИВШ СТРИПТИЗЬОР СТИСКА ЛИМОНИ НА МОРЕТО

admin