ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА

БИТКАТА НА ВЕКА: ЧАЛГАТА VS. ФУТБОЛА

Футболистът Даниел Златков ( по-известен, като БГ Роналдо и участник в таз годишното издание на ВИП Брадър) и ТВ водещия от ТВ Планета Наско Михайлов скриват топката и късат шортите на знайни и незнайни професионални ММА състезатели в зрелищен сблъсък!

EMO_7073

Играчите показаха, че могат да се бият и знаят как да правят шоу!

Победата изненадващо отиде при Даниел Златков и застана малко “подарена”, но Наско Михайлов, макар и с множество травми прие загубата с достойнство и каза ласкави думи за ММА борбите.

EMO_7379

ТВ водещия се включи в боя болен и ден, след като е отпразнувал рождения си ден, но се раздаде максимално в ринга и бе силно аплодиран от трибуните.

EMO_7039

Обратно, спряганият за звезда на вечерта футболист Даниел Златков бе силно освирква Чуваха се и викове “педераст”, както и подмятания ” не се целувайте”.

768x432

Трудно бе на организаторите да  открият съперник за българския Роналдо.

768x432 (2)

След като първоначалния претендент Наско Михайлов легнал болен, на ринга трябваше да се изяви звездата от ” Под Прикритие”  Ивайло Захариев. Той пък в последния момент се обадил на организаторите, за да съобщи, че дезертира от боя. Така в битката, повече от достойно се включи все пак първоначалният избор- Наско Михайлов, който показа завидна воля и хъс.

768x432 (1)

Вижте още...

Вселенски Храм на всичките религии функционира в Казан

admin

Със шанс за Оскар са…

admin

Singing and Shopping или как най-евтино да си напазаруваме!

admin