БОТОКС

УЛТРАВИОЛЕТ Е ЦВЕТЪТ НА 2018-ТА

Назоваха главния цвят на на 2018-та година!
Наситеният виолетов е главният цвят за 2018-та по версия на института  Panton и е получил името -Ultra Violet 18-3838 .

изтеглен файл

 Ежегодно главният експерт по въпросите на колористиката, институтът Panton избира ключовият цвят, анализирайки модните дефилета, изкуството, киното и много други аспекти. Припомням, че цветът на 2017-та беше трудно определяемият Greenery -оттенък на зелената ябълка.
През 2018-та имаме далеч по-голям късмет:  Ultra Violet 18-3838 е значително по-лесен за носене, а освен това се съчетава с множество други нюанси (нещо, което не бихме могли да кажем за неговия предшественик).

tumblr_magokzrqRQ1r2gf9vo1_1280-700

Както заявяват самите представители на Panton : “Ултравиолет олицетворява оригиналността, вдъхновява търсенията, символизира новаторските идеи и ярката индивидуалност!”

24852426_1559478494166509_5140507091554337963_n

ВИОЛЕТОВО– дълбок, самодостатъчен и малко тежък.

Но! Правилно избраният оттенък и доброто приложение моgе да даде великолепни резултати.

Значение на виолетовото и въздействието му върху психиката:

От историята е известно, че: виолетовото е символ на разкоша, през Средновековието става императорски цвят!
Произлиза от смесването на червено и синьо. В голяма степен цветът се отнася към студените. Макар, ако се поразровим надълбоко в темата, то виолетовото, както и всеки друг цвят притежава и студени и топли оттенъци. В това отношение изключение прави само оранжевото- то няма студени нюанси.
purple-interior-design-01

Виолетовото успокоява и отпуска,  премахва тревогата и напрежението.

Има и негативно въздействие: прекаляването с виолетово може да доведе до  меланхолия или апатично състояние!
Счита се, че предпочитание на виолетовото отдават хармонично развити хора, емоционални и деликатни. Виолетовото символизира откритост и желание за състрадание, издава мечтателност и романтичност у човека, който го е избрал.

Odezhda-fioletovogo-cveta-2012-les-copains

“Виолетова” мода

Експертите твърдят, че дрехи във виолетово и неговите оттенъци трябва да се носят ” Според настроението”. За зимата са уместни по-дълбоки и тъмни тонове, за слънчевото лято- пастелни или ярки.Но всичко това зависи преди всичко от вашият цветотип.
Младите и смелите, както и тези които избират стила колорблок– там, където в един ансамбъл присъстват 2-3 ярки цвята никак не могат да не обърнат внимание на ултравиолетовото.

colorful-clothes-are-in-for-fall

Ако искате да го направите единствено ярко петно във вашия образ-чудесно съчетание е с млечно бялото, бежовото или блестящо черно. Също така добре изглеждат комбинации с матово черно и снежно бяло.

2015-04-04 18-13-01 Скриншот экрана

Обувките и чантата в уникално разкошните отенъци на ултравиолетовото могат не само да допълнят тоалета, но и да станат ярък и привлекателен акцент. Такива аксесоари са в състояние моментално да преобразят облика ви, като го направят запомнящ се.

2015-04-04 18-26-12 Скриншот экрана

Ако говорим за основните детайли на облеклото, то виолетовото може кардинално да измени не само женския, но и мъжкия гардероб. За офиса са уместни нежните и скромни люлякови, лавандулови и аметистови отенъци на блузките и топовете.

36

“Сливата” и “Фуксията” , въплътени в поли, рокли и костюми са чудесен избор за не строгия делови облик.

образы-с-фиолетовым-цветом-700

Вечерните рокли във виолетово- разкош, която увеличава магическата привлекателност!

Жена в такъв тоалет не би останала незабелязана, тя ще привлича всички погледи!

000-700

Ултравиолетът е удачен вариант и за приятелките на булката!

36bcd3

Не се бойте да избирате виолетово! Той е великолепен и разкошен, способен е да украси и да направи загадъчна всяка дама!  Освен това!- виолетовото отива на всички! Трябва само да подберете “вашият” отенък според своя цветотип!

4584

 

 

Вижте още...

Палто от бяла норка-мечтата на всяка жена!

admin

Стилен дядо от Хабаровск детронира италианския ” танцуващ милионер”!

admin

Вижте претендентките за титлата Мис България 2015

admin