SHOWBIZZ ТУРЦИЯ

Рокля на Неслихан Атагюл разбуни духовете! Домакините не разбраха дизайнерското бижу…

Роклята, с която младата актриса  и лице на марката Пантен се появи на церемонията по връчването на наградите за шоубизнес на южната ни съседка “Златна Пеперуда” все още е обект на бурни обсъждания, въпреки че от събитието вече изминаха няколко дни. Из социалните мрежи лели и майки-кърмачки, подкрепени от верни, неработещи съпруги се възмущават на лошия вкус на хубавицата и буквално не могат да разберат защо не е избрала нещо, което  окото им е свикнало да вижда във веригите за масова конфеция.

q2RZccUzubc

Ярката, дизайнерска дреха,  наподобяваща по форма статуетката, която се връчва на наградите Altın Kelebek   не бе  добре приета от простолюдието, като коментарите варират от “разваля и фигурата” до “старомодна е”.

morRcpUd5dY

Лъскавото парцалче, дело на известния  дизайнер Хакан  Йълдъръм обикаля шеметно и из страниците на пресата. Зад тази симпатична популярност на дрехата стоят три седмици работа, през които Неслихан от време-на време е притичвала за проби.

GThjndWQKjE

Основен елемент  на роклята са кристалите Сваровски зашити върху плата, благодарение на които роклята буквално свети. Оказва се, че актрисата сама е пожелала този бляскав ефект!

Дрехата тежи цели 12 кг., като Атагюл безропотно е прекарала цялата гала-вечер с този товар на плещите си.

B4LmkBAfXb4

Нещо повече- в личния си Инстаграм Неслихан сърдечно благодари на дизейнера Йълдъръм за добре свършената работа!

“Хакан! Що за човек си ти?!Целувам ръцете ти, целувам твоята душа…Ти създаде произведение на искуството! Знаеш ли колко добре се чувствам в тази рокля…

Отделни благодарности за това, че ми се довери, добре че се запознах с теб!”, написа младата актриса.

Screenshot_20171214-072358

 

Вижте още...

СЕРИАЛЪТ “МЕХМЕД: ЗАВОЕВАТЕЛЯТ НА СВЕТА” и КЕНАН ИМИРЗАЛИОЛУ

admin

Определиха десетте най-красиви актьора на Турция

admin

НОВИЯТ СЕРИАЛ “И В РАДОСТ И В ТЪГА”

admin