SHOWBIZZ ТУРЦИЯ

БУРАК ЙОЗЧЕВИТ РАЗКЪСАН ОТ ФЕНКИ В БАКУ

 

Един от най-популярните  и красиви турски актьори, звездата от сериалите Muhteşem yüzyıl (Великолепният век) и наскоро спечелилият награда Emmy за най-добра теленовела сериал Kara Sevda (Черна любов),  който в момента върви и по българска телевизия – Бурак Йозчивит обикаля света за премиерата на втората част на филма Kardeşim benim” (Братко мой).

in2xICl-qQQ

OpubbRDjl3o

Една от последните спирки на турския красавец бе Баку, където Йозчевит идва не за пръв път.

Izz1i8tWdoM

6CfbvvkCfgQ

47vfWgXbJjk

След като новината за визитата на актьора се разпространила тълпи от негови почитателки се втурнали да изкупуват билетите за промоционалната прожекция на Братко мой, въпреки че цените никак не били от достъпните. В зависимост от местата и изгледа към красавеца те достигали стойността на 400 маната (азърбайджанската парична единица).

Началният час на промоцията бил насрочен за 19.00, но часове по-рано  превъзбудени фенки на турчина се тълпяли пред сградата на киносалона, за да си подсигурят места по-близо до плаката, пред който било предвидено да се правят снимки със звездите от филма.

M1pHKaw7uH8

Основната фенска маса желаеща среща с Йозчивит била, разбира се от женски пол. Негови почитателки се стекли от всички краища на Русия и Грузия.

OVOZxIU9Ww8

Самата поява на турската звезда сред неговите почитателки ги докарала до абсолютна истерия, като много от тях се катерили по металните ограждения, за да могат не само да зърнат своя любимец, но и да се докоснат до него.

OV-Axac9Sc4

Женски викове : “Бурак, обичаме те!” и “Дай поне да те пипна!” били само малка част от арсенала, който дамите използвали, за да засвидетелстват симпатиите си към популярния актьор.

Охраната на красавеца изпитала сериозни затруднения да го опази в цялост и съхранност, т.к. възбудените му фенки викали, плакали, скубели си косите и дори удряли една друга, само и само да се доберат до обекта на своя възторг. В резултат на тази неконтролируема женска страст Йозчевит едва не бил разкъсан на парчета.

KR7296p1Fa4

E6WEzC6ZhQs

Въпреки, че по всичко личи, че Бурак Йозчевит е наясно с въздействието, което има върху женския пол, но чак такава бурна радост не бе очаквал и леко притеснен за своята полова неприкосновеност побързал да се отдалечи от фоайето на киносалона, като се ские в по-безопано и недостъпно за фенките му място.

Поради напрегната ситуация до селфи със звездата се добрали едва мизерна част почитателки. Не такива късметлии се оказали азърбайджанските медии, които заради  озверелите женски страсти въобще не се доредили нито до интервюта, нито дори до снимки с турския актьор.

След началото на прожекцията и едва след изолирането на Йозчевит в добре охраняема зона охраната се осмелила да пуска в салона и зрители…

Kardeşim benim 2  е продължението на филма Kardeşim benim, който влезе в списъка на най-гледаните филми за 2016-та.Само  през първата седмица на прожекциите филма са видели над 2 милиона зрители.

Втората част разказва продължението на приключенията на двамата братя Озан и Хакан, които попадат в различни ситуации, а накрая на филма срещат и любовта. В главните роли, освен Бурак Йозчивит са- турският певец Мурат Боз, Лейла Ферай, Пънар Дениз и Ферди Санджар.

-8I47w4WFFA

JgnaknsrYdM

KsHm2cmZPc0

Филмът бе представен и в няколко града в Европа, където Йозчевит бе посрещнат отново  твърде бурно и с повишен до краен предел интерес от страна на женската част на човечеството.

 

Вижте още...

10-тте най-красиви актриси на Турция за 2017-та!

admin

Държавната телевизия не пожела Чаатай Улусой.

admin

“И В РАДОСТ И В МЪКА” – СЮЖЕТ

admin