Без категория РЕЗИЛ

Дебора е принудително изританата от Брадъра!

Според вътрешна, но непотвърдена информация :

Неуспяла още да изтрезнее, световно неизвестната чалгаджийка Дебора бе позорно натирена от къщата на Биг Брадър Most Wanted.

Постоянният махмурлук разклатил нервите на непопулярната участничка и тя направила необмислено искане да напусне къщата, оправдавайки се, че не понася условията вътре и не издържа на напрежението, невзирая че алкохол в най-известната в България Къща се предоставя в прилични количества. Въпреки това Дебора изпитала недостиг и липси и пожелала  незамедлително да се насочи към първият работещ магазин за алкохол.

От Биг Брадър се опитали да спазят регламента и да предоставят на участничката разумен срок, в който да изтрезнее и да обмисли решението си, но перманентно обвързаната с пиячка състезателка се поддала на спиртен непукизъм и грозно напсувала продуцента Радослав Тушев на всеослуушание.

 Това обърнало ситуацията според нейните щения и почерпената певачка била мълниеносно изшутирана извън пределите на ВИП апартамента.

Не е ясно все още дали от Биг Брадър България ще я санкционират освен с изхвърляне и с отнемане на хонорара, въпреки че  здравата логика гласи, че тя и така не би следвало да има уговорен хонорар, а напротив самата тя да дължи плащане, за предоставеният и телевизионен ефир…

Вижте още...

Пазете се от измами с онлайн заеми! Знайте правата си

radi

Няма отърване!

admin

Зелени кецове

radi