ГЕЙША

КИТАЙСКО МЕНТЕ

Имало едно време, едно малко Китайче. То порастнало и станало лъжливо, китайско овчарче. А, според някои-дори и крадливо…Но, както знаете злото никога не идва само…
Както е всеизвестно в мрежите на малкото, лъжливо Китайче се оплели една-две фолк диви ( Азис и Виолета) и един паркетен лъв ( Евгени Минчев).

кит азис

 

кит виол

 

минч кит

Не бързайте да лепвате клеймо, върху Китайчето, че е маркова стока и само по знаменитости залита да цоца благини, комфорт и материални облаги…Нищо подобно! Китаец не прощава! Китаец взима от всеки, каквото може, когато се налага и посредством хитрини, подмигвания, умилквания и други способи за омекотяване на противника…или втвърдяване на…съответните органи у когото се забелязва склонност към Китайската стока, която както се оказва-хич не е стока. Небезизвестен, но не особено заможен светски хроникьор залитнал по Китайското. Това не останало незабелязано от дръпнатото семейство.

медо кит сем

Съвременните Бони и Клайд, които не се разпаднаха, като фамилия по време на краткотрайния (3 месечен) престой на Китайското чудо в апаратамента на Лондонско-нашенски Лорд на Съни бийч (beach) да не се бърка с bitch (кучка) не си топят хляба (или чушката?) само в чиниите на притежатели на благороднически титли.

кит евгени

Притежателите на благородни сърца са даже и по-честа жертва на семейството, което взима, но често забравя да връща…По заповед на щуката и молба на целия китайски народ светският журналист Методи Тодоров, който често интервюирал Китаеца и пъстрил стената си във ФБ с техни общи снимки купил от свое име и за своя сметка мобилен телефон за хиляда лева, който предоставил в заем на отчаяната съпруга на китайската съпруга на Азис, да го подари на бившия китайски бойфренд на Евгени Минчев за рождения му ден.

медо кит

Сега кой се е възползвал от нежната душа пламнала с чувства към Китайското менте-дали съпругата-чалгарка или самия Китайски мандарин – можем само да хвърляме боб, кълнове или китайски подправки за сладко-кисел сос, но горчивия вкус в устата остава…Дръпнатите изиграли влюбения Шекспир на жълтите хроники, като го оставили с кредит от хиляда лева и подигравателни подмятания, че те не биха изтеглили кредит на свое име за друг. Иначе от свое име, но за себе си от други теглили и влачили пари,колкото им душа искала, твърдят и други ощипани от Китайските ментета граждани. Ама много често, лично пред мен го твъдят! Освен, че завлекли с хилядарка наивния гей-Ромео, възползвайки се от трепетите на неговото сърце и сега наглеят, безпардонното семейство се прочу и с други истории и сделки с много неизвестни, от към чистота на сметките и финансите. Още помним воплите на наемодателка на апартамент в комплекс “Манастира”, който Дръпнатите обитавали и чийто наем “забравили ” да заплатят… Най-популярната история с безследно изчезнали суми датира от времената, когато всепоглъщащия, китайски Червен Дракон се правеше на музикален продуцент… Не едно и две млади дарования, бленуващи кариера в поп-фолка оставили хилядарки в очакване на ангажименти, видеоклипове, албуми и записани хитове, но в отговор на всичките си очаквания получили само един малък, китайски…среден пръст. Даже и онова другото, трибуквеното, за което си помислихте и него не получили някои участници в днешния ми тъжно-криминален разказ с вероятно неочакван за китайците край. Защото, макар Китайците и да са майстори на ментетата- всеки си намира майстора! Така и нашият влюбен Шекспир може да намери три изхода от това деликатно положение на изигран и обран: да намери “случайно” своята безследно изчезнала в дебрите на Китайската джунгла хилядарка; да намери това, което търси (любовта и номера на Китайката) или да намери договора за лизинг на телефонния апарат и да поеме по трънливия път към най-близкото районно управление да пуска жалба за престъплението обсебване по чл. 206 от НК…

Приятелството си е приятелство, а сиренето( телефона) с пари!
Така е, от любовта до омразата ни дели само една крачка (а, от свободата до затвора една хилядарка).
Прекрасни български поговорки, към които, ако се придържаме няма да ни задържат (под стража)! ;)))

Вижте още...

ПЕДЕРАСТИ НАЛИТАТ НА БОЙ НА ГЕЙ-ПАРАДА!

admin

МЕСЕЧКОВ ДОКАЗАН ГЕЙ! ЕТО ГО ИСТИНСКИЯ КАТАДЖИЯ!

admin

Открит е катаджията на Месечков!

admin