НЕ Е СМЕШНО

ЛУНА- КОГАТО ЛЕКАРСТВАТА НЕ ПОМАГАТ ИЛИ НЕ Е ЛУД ТОЗИ, КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА!

Доста се посмяхме на гърба на небалансираната женичка от малко, шуменско селце, повярвала, че премиерът, бил той и турбо селянин я е харесал за жена…
Луна успя преди около 30-тина години да превземе третия ешалон на чалгата (нищо, че сега лъже ,че е едва на 44, а лицето и свидетелства създаването на Българската държава) и сега наивно смята, че портата на българската политика е също толкова широко отворена за нея, както навремето крайния, столичен квартал Обеля отвори врати за своята селска гостенка, малко след като премахнаха софийското жителство….

С чифт евтини кастанети в устата и опашка от наелонов, китайски ширпотреб на главата Лухче, както някои твърдят,че било истинското име на прекръстената по време на Възродителния процес на Даниела българска туркиня, Луна в конски тръст се е засилила към президентския пост…

Всички и се смеем, но след двойника на Мистър Бийн на този пост, една магарешка усмивка няма да промени климата на Дондуков 2 чак толкова драстично….
Безспорно това е един тъжен образ на родния шоубизнес-така провинциален, така жалък и недорасъл, дори до нивото на столичния градски транспорт-нереален, смехотворен и жалък, но…

Но! Тази женичка, както и многомилионните нейни клонинги дошли от село и превзели с мазни ръце и кални цървули нишата на развлекателната сфера у нас никога няма да разберат, че вие ги презирате и съжалявате насериозно. Защото самите те се взимат насериозно. Те вярват и дълбоко не осъзнават степента на своята тъжна палячовщина.

А, ние нямаме правото да ги виним. Не са виновни самите те. Защото самите те нямат, а от тях не се и предполага да имат нива на интелекта, които да им позволят притежаването на правилната преценка за себе си, в контекста на заобикалящата ги действителност.

Вина имат тези наши съграждани и сънародници, които впягайки потенциала на двете си мозъчни клетки успяват да съзидаят в себе си напълно сериозно отношение към един клоун в народна носия! И как искате Луна, която се сдоби с прякор Луда след участието си във Биг Брадър да знае, че е посмешище, когато група младежи я откриват, взимат и напълно на сериозно интервю, задават и с цялата сериозност и заинтересованост културно формулирани въпроси, като на здрав човек, д~ет се вика и едва ли не я карат да повярва, че някой я възприема, като нещо различно от зъбат палячо….

На вашето внимание предизборното слово на една отчаяна провинциалистка, станала за посмешище на дърти години и запомнете-докато това отношение към недостойните се запази страната ни ще бъка от Луни, Бойко Борисовци и прочии прототипи на Бай ви Ганьо и тримата глупаци едновременно!

Луна в предизборни агитации на чистачката в МОЛ-а:

 

Вижте още...

ПСИХИЧНО БОЛЕН КРАДЕ ЛИЧНИ ДАННИ, ПОДПИСВА С ТЯХ ПЕТИЦИИ. ДАВАТ ГО НА СЪД!

admin

Велоалеята на века се изми….;(((

admin

СЪЮЗНИЦИТЕ НА ХИТЛЕР ПРАЗНУВАТ ПОГРОМА НАД НЕГО!

admin